Harry's Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft. 

Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Harry's Horse

Aanbevolen producten

HH poetshandschoenen Intense
Poetshandschoenen Intense
Dressuursingel FreeFit memoryfoam
Dressuursingel FreeFit
Vliegendeken Mesh Deal
Vliegendeken Mesh Superior
Springschoen Pro-Low
Springschoenen low pro
Longeerkoord V-Line

Het assortiment van Harry’s Horse bij Atorka Ruitersport

We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan Harry’s Horse producten: Longeeraccessoires en Leder verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld Lederbalsem en Lederzeep om je zadel te onderhouden. Maar ook de eczeemdeken en verschillende singels en nog veel meer!

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse dus ook.

Enkele Pareltjes

Uiteraard hebben we bij Atorka zo onze voorkeuren voor een aantal van de geweldig praktische artikelen van Harry’s Horse, zoals:

Springschoen Pro-Low

Springschoen Pro-Low extra stevige springschoen met verharde schaal en zeer sterke klittenband sluiting. De binnenzijde is vervaardigd uit neopreen voor extra draagcomfort. In de springschoen zit de zogenaamde ‘no turn’ bobbel. Een laag model (ca.9 cm) met een gewicht van rond de 130 gram, afhankelijk van de hoogte.

Poetshandschoenen Intense

Deze poetshandschoenen Intense is een geweldige tool voor als de paard gaat verharen. Met deze 2 handschoenen masseer of veeg je alle losse haren zo weg. Maar ze zijn ook fijn om bijvoorbeeld de benen van je paard mee te wassen. De handschoenen zijn van het merk Harry’s Horse heeft op de palm en vingers stevige massage/scrub nopjes in verschillende formaten en vormen.

Je gebruikt de Intense bijvoorbeeld:

  • bij het poetsen/ verzorgen van het paard
  • bij het wassen van het paard (ook bij vlekken)
  •  bij het verharen, losse haren schud je er zo weer vanaf
  • om de bloedsomloop te stimuleren (massage)
  • maar ook handig voor je hond of kat

Dressuursingel FreeFit memoryfoam

Dressuursingel FreeFit memoryfoam een anatomisch gevormde, neopreen singel met een memory foam voering. De singel gaat onder de invloed van de temperatuur van je paard de vorm van je paard aannemen.  Hierdoor is memoryfoam comfortabel en werkt drukverlagend. Deze dressuursingel heeft rolgespen en is hierdoor makkelijk aan te singelen.

Veiligheidscap Matterhorn sparkle

De veiligheidscap Matterhorn sparkle is een goede paardrijcap die voldoet aan de volgende normering: CE VG1 01.040 2014-12. Deze helm heeft een uitneembare, wasbare voering. De cap is eenvoudig op maat te stellen door middel van draaiknop. Tevens voorzien van meerdere ventilatiesleuven.

Slowfeeder Deluxe

Deze sterke Slowfeeder Deluxe heeft een fijn maassysteem (4 x 4 cm) en hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname van je paard vertraagd. Deze slowfeerder is gemaakt van HDPP materiaal (High-Density polypropylene)  en de afmeting van deze slowfeeder is 90 cm x 60 cm. Hoeveel voer hier in kan is afhankelijk van hetgeen je voert, denk hierbij aan droog hooi of voordroog of kuilvoer.

Lederbalsem bijenwas

Lederbalsem bijenwas voor het onderhouden van het leer van bijvoorbeeld je zadel of hoofdstel. Het is belangrijk om dit te onderhouden als je wilt dat het lang en netjes mee gaat. De lederbalsem bijenwas is voor verzorging van het leer. Geschikt voor verzorging en voeding van alle soorten zacht leer. Het maakt het leer soepel en waterafstotend. De lederbalsem bevat natuurlijke bijenwas, hoogwaardige oliën, vaseline en parfum.

En nog veel meer

Er is op deze pagina geen plaats om alle mooie en praktische artikelen te laten zien. Maar we hebben uiteraard nog veel meer! Klik hier voor alle producten van Harry in onze shop. 

Harry’s Horse artikelen online bestellen?

Wil je een artikel van Harry’s Horse online bestellen? Dat kan in onze webshop. Kun je een artikel niet vinden op onze website? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.