Harry’s Horse Longeerkoord met musketon

9,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Harry’s Horse Longeerkoord met musketon is speciaal ontwikkeld om je paard of pony bijgezet te kunnen longeren. Door de verstelbaarheid van het longeerkoord kun je het bovendien in verschillende longeerposities gebruiken.
SKU 28400071 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Harry’s Horse Longeerkoord met musketon

Harry’s Horse Longeerkoord met musketon is speciaal ontwikkeld om je paard of pony bijgezet te kunnen longeren. Door de verstelbaarheid van het longeerkoord kun je het bovendien in verschillende longeerposities gebruiken. Het longeerkoord heeft een lengte van 5,5 meter en met de twee musketons kun je het koord makkelijk bevestigen. Bij het longeerkoord wordt ook een omschrijving geleverd.

Product details:

  • Lengte: 5,5 meter;
  • Aantal musketons: 2;
  • Bijzonderheden: verstelbaar in verschillende longeerposities;
  • Inclusief: informatie over de longeerposities.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.