Prydi Dressage Special

2.900,00

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 2900 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: PRYDIDR-SP Categorieën: , Tags: ,

Prydi Dressage Special

De Prydi Dressage Special er sinds 2020, een ontzettend mooi zadel gemaakt van de hoogste kwaliteit rundleer eventueel in combinatie met lakleer. Het lakleer vind je dan aan de achterzijde van de lepel, maar ook de bies kan van lakleer voorzien worden. Chique zonder dat het over de top is. De Prydi zadels zijn bekend vanwege het zitcomfort. Dit komt door de 23mm foam wat verwerkt is in het zitvlak. En nieuw is de afwerking van de kniewrongen, het zweetblad is gemodelleerd in de vorm van de kniewrong. Eén van de foto’s laat goed zien wat wij bedoelen.

Korte kussens

Ook staan de Prydi zadels bekend om de korte kussens. Vaak heeft de ruiter een 17,5 inch zitvlak nodig, terwijl voor het paard slechts 17 inch verantwoord is. Deze oplossing vind je bij standaard bij alle Prydi zadels.

Pasvom van de Prydi

De Prydi zadels zijn geschikt voor veel verschillende paardenruggen, daarnaast zijn de kussens wol gevuld. Hierdoor is het zadel goed aan te passen, maar ook de boom is aanpasbaar. Door deze opties zijn de Prydi zadels voor veel paarden geschikt. Ook voor rassen als de PRE bijvoorbeeld.

Prydi Dressage Special

* zeer comfortabel IJslander zadel
* met diepere zit
* en luxe afgewerkt
* anatomische kniewrongen 2 inch

Kleur

Deze Dressage is standaard leverbaar in de kleuren zwart en bruin. Maar bij Prydi zijn er talloze kleur mogelijkheden,  onze zadelpasser Hans van Dijk kan je er alles over vertellen en laten zien.

Zadelpasconsult

Overweeg je via ons een zadel aan te schaffen, maar toch wel nieuwsgierig hoe Hans te werk gaat? Dit is uitgebreid beschreven op onze pagina over het zadelpasconsult. Maar je kan Hans ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie of een afspraak, zijn nummer is +31 (0)6 287 13 577.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Prydi zadels

Andere suggesties…

Scroll naar top