Actie!

PUUR Veg Omega

15,5025,95

Voor soepel bewegen, voor een gezonde huid en vacht, bij verharing tijdens de seizoenswisselingen, voor een heldere geest en alertheid en voor meer energie. Dit product zit in een fles van 250 of 500 ml.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: PUURvegomega Categorieën: , , Tag:

PUUR Veg Omega

PUUR Veg Omega. Voor soepel bewegen, voor een gezonde huid en vacht, bij verharing tijdens de seizoenswisselingen, voor een heldere geest en alertheid en voor meer energie. PUUR Veg Omega kan eenvoudig over het voer gegeven worden. Dit product zit in een fles van 250 of 500 ml.

(Onderhouds) dosering
  • Paard 1 tot 2 eetlepels (1x daags)
  • Hond 2 tot 4 theelepels (1x daags)
  • Kat 2 tot 3 theelepels (1x daags)

1 eetlepel bevat circa 15 ml | 1 theelepel bevat circa 1,5 ml.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Duur van de behandeling

PUUR Veg Omega kan dagelijks worden gegeven voor onbepaalde tijd. Deze vetzuren behoren tot de basissuppletie voor gezonde dieren. In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal te zien na 1 tot 3 weken.

Dit product kun je blijvend geven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. De dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk vooral goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Wanneer het gewenste gedrag bereikt is, kan je gaan zoeken naar een geschikte onderhoudsdosering. Je kunt langzaam afbouwen tot ongeveer de helft van de aangegeven dagdosering.

Interactie en contra-indicatie

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top