Slowfeeder

11,9521,95

Als u dit product koopt, zult u 11-21 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 11-21 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 4 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 196985 Categorieën: , Tag:

Slowfeeder

Slowfeeder sterk, met een fijn maassysteem van 3 cm x 3 cm hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname vertraagd en de fouragetijd verlengd.  Ze worden voornamelijk gebruikt bij paarden die aanleg hebben om snel dik te worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat het paard veel langer bezig is met hetzelfde portie ruwvoer en zich dus minder snel verveelt. Deze slowfeeder heeft 2 lussen voor bevestiging. Doordat het net fijnmazig is bespaar dit tot 30% voer opname.

Maten

Verkrijgbaar in 2 maten;  M 90 x 60 cm en L 120 x 90 cm

Materiaal

Materiaalsamenstelling: nylon / polyester

Rustig eten

Naast de hooinetten en slowfeeders zijn ook graaskorven een mooi product om je paard wat langzamer te laten eten. De slowfeeders en hooinetten gebruik je op stal en in de paddock bijvoorbeeld. De graaskorf in het weiland. Ideaal om bijvoorbeeld hoefproblemen te voorkomen. Of voor paarden die snel wat aan de zware kant zijn.

Bevestiging

Een fijn product om slowfeeders en/of hooinetten op te hangen is de MagLoc Hay8m. In een ingewikkelde naam voor een geweldig product.

Blog

Slowfeeders zijn niet zielig. Lees hier de blog over slowfeeders en hooinetten.

Merk

Harry's Horse

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top