Slowfeeder

36,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Slowfeeder sterk, met een fijn maassysteem van 3 cm x 3 cm hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname vertraagd en de fouragetijd verlengd.
SKU 360000704 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Slowfeeder

Slowfeeder sterk, met een fijn maassysteem van 3 cm x 3 cm hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname vertraagd en de fouragetijd verlengd.  Ze worden voornamelijk gebruikt bij paarden die aanleg hebben om snel dik te worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat het paard veel langer bezig is met hetzelfde portie ruwvoer en zich dus minder snel verveelt. Deze slowfeeder heeft 2 lussen voor bevestiging. Doordat het net fijnmazig is bespaar dit tot 30% voer opname.

Maten slowfeeder

Verkrijgbaar in 3 maten;  M 90 x 60 cm – L 120 x 90 cm – Xl 160 x 100 cm. Materiaalsamenstelling: nylon / polyester.

Rustig eten met een slowfeeder of graaskorf

Naast de hooinetten en slowfeeders zijn ook graaskorven een mooi product om je paard wat langzamer te laten eten. De slowfeeders en hooinetten gebruik je op stal en in de paddock bijvoorbeeld. De graaskorf in het weiland. Ideaal om bijvoorbeeld hoefproblemen te voorkomen. Of voor paarden die snel wat aan de zware kant zijn.

Blog: slowfeeders, hooizakken en hooinetten

Slowfeeders zijn echt niet zielig, lees je mee? Wij hebben er een blog over gepubliceerd.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Maten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.