Snuggy Hoods halsdeken

84,95

met of zonder rits leverbaar

Wissen
SKU: 196104 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Snuggy Hoods halsdeken

Snuggy Hoods halsdeken een mooie aanvulling in onze collectie eczeemdekens. Deze halsdeken is leverbaar met of zonder rits. Een ideale deken voor paarden die weinig last hebben van zomereczeem. De stof is robuust en iets elastisch te noemen en kan 24/7 gedragen worden. Binnenzijde van de halsdeken is gevoerd, waardoor er minimale schade aan de manen ontstaat. Snuggy Hoods dekens zijn keurig afgewerkt. Deze hals is ook prima te combineren met de body deken van Snuggy, handig voor paarden die met hun hals niet passen in een standaard maat eczeemdeken.

Review:

Sonja schrijft: het is echt gewoon het fijnste merk eczeemdeken wat ik tot nu toe heb geprobeerd. Koop de hals nooit te smal, anders breken de manen af. Ik had een ruime maat halsdeken, het eerste seizoen dat hij de Snuggy Hoods halsdeken droeg zijn ze bijgegroeid.

Advies

Sonja schrijft koop de hals nooit te smal, maar wij zeggen er wel bij dat de deken zeker niet te groot / ruim moet zijn. De deken gaat hierdoor draaien wat hinderlijk en niet wenselijk is voor de paarden. Heb je advies nodig inzake de maatvoering bijvoorbeeld? Neem dan contact met ons op, ons email adres is info@atorka.nl

Stof

De stof is ademend en waterafstotend / sneldrogend te noemen. Aan de binnenzijde is de deken gevoerd waardoor er minder schade zal ontstaan aan de manen. De halsdeken heeft een elastische en verstelbare kraag achter de oren, waardoor deze niet snel zal gaan draaien of zakken tijdens het grazen van je paard. Tenzij je de deken echt te ruim hebt besteld.

Kleur

Wij streven er naar om de de halsdeken in de kleur beige op voorraad te hebben. Levertijd voor de halsdeken in de kleuren donkerbruin en blauw is ca. 14 dagen.

Rits

De halsdeken kan met of zonder rits besteld worden. Deze optie kun je kiezen. De deken is met rits € 10,00 duurder.

Extra informatie

Maten

, , , , , ,

Kleur

, ,

Rits

Met rits, Zonder rits

Andere suggesties…