Stijgbeugel beschermhoes

11,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Stijgbeugel beschermhoes van Harry’s Horse is een must-have voor iedere ruiter die zuinig is op haar of zijn spullen. Deze beschermhoezen doe je over je beugels heen, zodat het leer van jouw mooie zadel niet langer kans loopt op beschadiging van jouw beugels. Past om elk type beugel en is erg makkelijk te bevestigen.

Beschrijving

Stijgbeugel beschermhoes

Stijgbeugel beschermhoes van Harry’s Horse is een must-have voor iedere ruiter die zuinig is op haar of zijn spullen.

Deze beschermhoezen doe je over je beugels heen, zodat het leer van jouw mooie zadel niet langer kans loopt op beschadiging van jouw beugels. Past om elk type beugel en is erg makkelijk te bevestigen. 

En, zoals we gewend zijn van Harry’s Horse, goede kwaliteit voor een super prijs!

Kenmerken:

  • Beschermt de beugel en het zadel tegen vuil en beschadigingen
  • Past om elk type beugel
  • Verkrijgbaar in zwart en bruin
  • Materiaal: 100% polyester ribstop
  • Geleverd als set

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct.
Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Kleur

,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.