Top Reiter JR Spezial

2.800,00

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Top Reiter JR Spezial is samen met de Start en de Start Plus een van de meeste verkochte zadel van dit merk. De balanspositie van de ruiter is in het midden van het zadel.
SKU SA-JR Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Top Reiter JR Spezial

Top Reiter JR Spezial is samen met de Start en de Start Plus een van de meeste verkochte zadel van dit merk.
De balanspositie van de ruiter is in het midden van het zadel. De Spezial biedt de ruiter, mede door de sterke kniewrongen, een stabiele zit.
Dit zadel heeft dubbele zweetbladen en een flexibele zadelboom welke zeer eenvoudig verstelbaar is. Leverbaar in 17 en 18″, met foam of wol in de kussens.

Topreiter

Topreiter is een Duits merk voor IJslanders dat al sinds 1989 bestaat. Het is opgericht door Kóki Ólason uit liefde voor het IJslandse paard. Dit succesvolle kwaliteitsmerk wordt gekenmerkt door innovatie, individualiteit en moed.

Extra informatie

Merk

Topreiter

Zadel vulling

Foam, Wol

Zadel maat

,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten