VITALstyle Detoxmix

75,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle Detoxmix is de aanvulling bij wisseling van seizoenen. De krachtige kruiden in Detoxmix ondersteunen een optimale stofwisseling. Detoxmix ondersteunt een goede afvoer van afvalstoffen! Ook voor paarden die net ontwormd zijn of veel medicijnen krijgen of gehad hebben is Detoxmix een goede optie voor het afvoeren van de afvalstoffen.

Beschrijving

VITALstyle Detoxmix

VITALstyle Detoxmix is de aanvulling bij wisseling van seizoenen. De krachtige kruiden in Detoxmix ondersteunen een optimale stofwisseling. Het voor- en najaar zijn de momenten waarop je paard veel veranderingen ondergaat. Het verharen, de ‘lengte’ van het daglicht, de temperatuur en vaak ook de voeding zijn een aantal veranderingen. Dit heeft een groot effect op de hormoonhuishouding en stofwisseling van je paard. Het lichaam produceert op dat moment veel afvalstoffen, die door de lever moeten worden afgebroken. Detoxmix ondersteunt een goede afvoer van afvalstoffen! Ook voor paarden die net ontwormd zijn of veel medicijnen krijgen of gehad hebben is Detoxmix een goede optie voor het afvoeren van de afvalstoffen.

Dosering VITALstyle Detoxmix

Geef 2-3 weken lang een dagelijkse kuur, zodat je paard optimaal wordt ondersteund in het voor- en najaar. De brokjes kun je door de gewone voeding van je paard mengen, maar ze kunnen ook aan een slobber worden toegevoegd. De slobber dien je dan direct na het mengen met Detoxmix aan je paard te voeren.

Detoxmix is veilig aan drachtige merries te voeren. Voor Detoxmix geldt dat je 10 gram per 100 kg lichaamsgewicht voert. Een volle maatbeker bevat 30 gram.

Voeradvies per dag
Paard 600 kg 60 gram per dag
Pony 400 – 600 kg 40 – 60 gram per dag
Pony 150 – 300 kg 15 – 30 gram per dag

Kruiden in VITALstyle Detoxmix

VITALstyle Detoxmix bestaat uit 95% krachtige kruiden. Een aantal van deze kruiden staan hieronder beschreven:

Fenegriek
Ondersteunt krachtig de leverfunctie voor een goede afbraak van afvalstoffen.

Mariadistelzaad
Beschermt en ondersteunt krachtig de ontgiftende werking op de lever zodat afvalstoffen goed worden afgebroken.

Jeneverbes
Rijk aan antioxidanten voor het wegvangen van vrije radicalen in het hele lichaam..

Berkenblad
Ondersteunt krachtig de nierfunctie voor een goede uitscheiding van afvalstoffen.

Brandnetel
Rijk aan antioxidanten en heeft een brede werking op stofwisselingsorganen zoals de lever en alvleesklier. Ondersteunt krachtig de nierfunctie zodat afvalstoffen goed worden uitgescheiden. Ook wordt de alvleesklier ondersteunt.

Samenstelling

Samenstelling: Kruiden (o.a. brandnetel, fenegriek, mariadistelzaad, jeneverbes en berkenblad), tarwegries , moutkiemen, gist.
Analyse: 14% ruw eiwit, 9% ruw vet, 12% ruwe celstof, 11% as, 0,3% natrium.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf het najaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstellen en ook de misse “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk.

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Inhoud

,

Merk

VITALstyle

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten