HELTIE Horse Mineralenbuffet

18,00154,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Heltie Horse Mineralenbuffet geef je jouw paard of pony de mogelijkheid om zijn natuurlijke behoefte zelf te vervullen. Jouw paard leert weer zelf keuzes te maken en zelf eventuele tekorten aan te vullen. Bestaat uit Brandnetel, Rozenbottel, Paardenbloem en Mineralen.

Beschrijving

HELTIE Horse Mineralenbuffet

Met het Heltie Horse Mineralenbuffet geef je jouw paard of pony de mogelijkheid om zijn natuurlijke behoefte zelf te vervullen.

Jouw paard leert daardoor weer zelf keuzes te maken en zelf eventuele tekorten aan te vullen.
Paarden weten van nature namelijk zelf heel goed wat ze wel/niet nodig hebben en zoeken dan zelf kruiden en mineralen om deze behoefte te vervullen.

Tegenwoordig bieden wij onze paarden het voer aan en hebben ze daardoor geen keuze meer.
Hierdoor bestaat de kans dat jouw paard toch tekorten opbouwt.

Met behulp van een mineralenbuffet kan je jouw paard weer leren zelf keuzes te maken en te leren voelen wat hij/zij daadwerkelijk op dat moment nodig heeft.

HELTIE horse Mineralenbuffet bevat 4 producten:

Elk product heeft zijn eigen werking en smaak.

Je zal zien dat jouw paard of pony heel bewust keuzes gaat maken en soms behoefte heeft aan het één en op een ander moment weer behoefte aan iets anders.

3 formaat opties

Het HELTIE horse Mineralenbuffet bestaat uit 3 formaten

  • 100 ml  – 250 ml – 1000 ml

Bij alle opties worden dezelfde 4 producten geleverd.

Hoe werkt het?

Kies voor een plek waar het paard goede toegang tot heeft, mag eventueel bij het normale water staan. Het is belangrijk dat er ook altijd gewoon water beschikbaar is, zodat het paard echt kan kiezen wat die wil. Zorg ook voor een veilige setting, houd er dus rekening mee als jouw paard een sloper is of graag emmers omgooit.

Voor de rest is het simpel!

Doe in de emmers een afgemeten hoeveelheid product en vul de emmers voor de rest met water. Daarna zal het paard vanzelf op onderzoek uitgaan!

Rozenbottel 15 ml per 10 liter /  Mineralen 25 ml per 20 liter /  Brandnetel 50 ml per 20 liter / Paardenbloem 15 ml per 10 liter

Wees niet teleurgesteld als jouw paard/pony geen interesse (meer) heeft, ook dat is een keuze!

HELTIE Horse

HELTIE Horse is een Nederlands bedrijf wat bekend staat om de vervaardiging supplementen voor paarden op 100% natuurlijke basis.

De visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn. Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden. Atorka is sinds 2024 trotse dealer van HELTIE Horse!

Extra informatie

Merk

HELTIE Horse

Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.