VITALstyle PsylliumZaad

19,9538,49

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle PsylliumZaad is onmisbaar bij de afvoer van zand. Veel paarden krijgen (te)veel zand binnen als ze in een kort afgegraasde wei staan of in een zandpaddock, waardoor problemen kunnen ontstaan. PsylliumZaad (vlozaad) ondersteunt de afvoer van zand op een natuurlijke manier. Leverbaar in een pot van 800 gram en composteerbare navulzak van 1,6 kilo precies genoeg voor 2 IJslanders bijvoorbeeld.

Beschrijving

VITALstyle PsylliumZaad

VITALstyle PsylliumZaad is onmisbaar bij de afvoer van zand. Veel paarden krijgen (te)veel zand binnen als ze in een kort afgegraasde wei staan of in een zandpaddock, waardoor problemen kunnen ontstaan. PsylliumZaad (vlozaad) ondersteunt de afvoer van zand op een natuurlijke manier. Leverbaar in een pot van 800 gram en in een composteerbare navulzak van 1,6 kilo.

Voeradvies

Het voeradvies van onze PsylliumZaad is aangepast naar 0,4 g per kg lichaamsgewicht, wat 140-240 gram per dag inhoudt voor een paard van 350-600 kg. Dat betekent dat onze 800 g pot een uitgebreide kuur is voor een pony en de grootverpakking een uitgebreide kuur voor een paard. Week PsylliumZaad voor een optimale werking in een kleine hoeveelheid water. Het kan ook gemengd worden door droog voer, mits het Psylliumzaad goed geweekt.

800 g= 8 dagen voor een pony tot 350 kg (€ 2,49/dag)
1600 g= 8 dagen voor een paard 450-600 kg (€ 4,37/dag)

Hoe werkt VITALstyle PsylliumZaad?

PsylliumZaad, ook wel vlozaad genoemd, bestaat uit 100% Plantago Ovata dat rijk is aan vezels en slijmstoffen. Bij paarden die teveel zand binnen krijgen kan afwijkende mest ontstaan. De slijmstoffen in het psylliumzaad hechten aan het zand waardoor de darminhoud  groter en zachter wordt. De psylliumvezels activeren een goede darmwerking en darmpassage. De uitscheiding van zand wordt zo op een natuurlijke manier ondersteunt.

Een afgestreken maatschepje bevat ongeveer 20 g PsylliumZaad. Week PsylliumZaad voor een optimale werking in een kleine hoeveelheid water. Heeft je paard zand gegeten? Hoe dit is te voorkomen, dat lees je in deze blog. 

Over VITALstyle

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.