VitalStyle Suikerbalans en Zomerrust

62,98

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VitalStyle Suikerbalans en Zomerrust een sterk duo nu de paarden weer bijna het land op gaan.

Beschrijving

VitalStyle Suikerbalans en Zomerrust

VitalStyle Suikerbalans en Zomerrust een sterk duo nu de paarden weer bijna het land op gaan.

VitalStyle Suikerbalans

Vitalstyle SuikerBalans is een nieuw product van VITALstyle. Een gezond gewicht van je paard of pony kan met recht een uitdaging zijn voor eigenaren, zeker als het weideseizoen weer begint.

We zien dat steeds meer paarden en pony’s gevoelig zijn voor suikers. Een goede ondersteuning van de suikerstofwisseling is dan erg belangrijk.

VITALstyle SuikerBalans is speciaal ontwikkeld om de suikerstofwisseling van paarden te ondersteunen.

VitalStyle Zomerrust

De VITALstyle Zomerrust spray is een fijne spray die de zweetgeur van je paard neutraliseert en zorgt voor een langdurige frisse geur. Ook geeft de spray rust bij het rijden en in de wei.

VITALstyle Zomerrust spray zorgt ervoor dat je je paard onbezorgd kan genieten in het weiland, paddock, het bos, tijdens trainingen en natuurlijk ook op wedstrijd. De vachtspray is een verzorgende spray op basis van plantaardige en geurende ingrediënten.

De frisse geur zorgt ervoor dat de natuurlijke lichaamsgeur gemaskeerd wordt. Ideaal om je paard op te frissen dus!

Het is ook aan te raden Colosan op de plank je hebben staan in deze periode. Koliek ligt op de loer bij veranderingen in het rantsoen.

VitalStyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter is de naam recent gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten