Vliegenmasker B-free

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €25,00.

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Vliegenmasker B-free is van het merk Harry’s Horse. Het is een extra sterk vliegenmasker van mesh materiaal. De oogbescherming is wat steviger, waardoor het gaas niet in contact komt met het oog en de kans op gevoelige ogen wordt verkleind. Verkrijgbaar in maat pony(S), cob(M) of full(L).

Beschrijving

Vliegenmasker B-free

Vliegenmasker B-free is van het merk Harry’s Horse. Het is een extra sterk vliegenmasker van mesh materiaal. De oogbescherming is wat steviger, waardoor het gaas niet in contact komt met het oog en de kans op gevoelige ogen wordt verkleind. Verder heeft het vliegenmasker een verwijderbare neusbeschermer, deze is door middel van klittenband eenvoudig te bevestigen of er af te halen. Gemaakt van 100% polyvinylchloride mesh, de oren zijn gemaakt van 100% polyester. Verkrijgbaar in maat pony(S), cob(M) of full(L).

Bescherming tegen insecten

Vooral in het voorjaar, maar ook in de zomer kunnen vliegen, dazen en andere insecten je paard of je pony veel overlast bezorgen. Zeker tijdens de weidegang of in de paddock zijn vliegen soms een ware plaag. Bovendien kunnen de insecten ontstekingen aan de ogen veroorzaken. Een eenvoudige en vrij goedkope manier om de overlast van vliegen te beperken is om jouw paard een goede vliegenmasker om te doen. Daarnaast zijn er ook modellen die bescherming bieden aan de neus.

In combinatie met een vliegenspray

Natuurlijk beschermt  een vliegenmasker alleen een deel van het hoofd van het paard. Wil je dat ook op de rest van het lichaam de overlast beperkt wordt dan kun je overwegen jouw paard met een vliegenspray te bespuiten.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.