Vliegenmasker Flyshield

17,9519,95

Als u dit product koopt, zult u 18-20 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 18-20 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Vliegenmasker Flyshield

Vliegenmasker Flyshield een vliegenmasker met coupenaden bij de ogen. Het is gemaakt van een stevig materiaal, maar overal afgebiesd met fleece. De oren van dit masker zijn zacht, gemaakt van lycra. Daarnaast is dit masker geheel afgezet met elastiek zodat het perfect aansluit op het paardenhoofd en dus comfortabel zit. Bij de keel zit een klittenbandsluiting. Een mooi vliegenmasker voor een goede prijs.

Sliertjes

Ook verkopen wij dit vliegenmasker met extra sliertjes bij de neus.

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten zijn bijvoorbeeld onze vliegen uitrijdeken, de vliegendeken en nee hij lijkt wel op de RAMBO maar is het niet. Maar denk ook aan goede vliegensprays.

Fibra Protecta

Fibra Protecta een wasmiddel additief om dekens, kleding, halster ed na de was in te weken. Het beschermt vervolgens de gewassen textiel tegen natuurlijk ongerief, denk aan vliegen ed.

Beoordeling

Ben jij de eerste die een beoordeling over deze vliegenmasker gaat schrijven? Je moet wel ingelogd zijn om een beoordeling te kunnen plaatsen.

Maten

, ,

Keuze

Met sliertjes bij de neus, Zonder sliertjes bij de neus

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.