Skincalmin Neutralizing Spray

15,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Misschien heb je ook interesse in

Botanica Anti-itch Cream

Botanica Anti-itch Cream helpt de huid snel te kalmeren en hydrateren. Dankzij de unieke kruidenmix heeft het ook nog eens een natuurlijke insectwerende werking. Ook als je paard al jeuk heeft, geeft Botanica direct een verlichting van de jeuk. Geschikt voor paarden en andere (huis)dieren!

Skincalmin Neutralizing Spray is een natuurlijke zomerspray. Ideaal voor de paarden gedurende de zomermaanden. Deze spray bevat een mix van essentieële oliën.

Beschrijving

Skincalmin Neutralizing Spray

Skincalmin Neutralizing Spray is een natuurlijke zomerspray. Ideaal voor de paarden gedurende de zomermaanden. Deze spray bevat een mix van essentieële oliën. Het verzorgt de vacht en is mild voor de huid. Daarnaast geef thet geen vlekken, ook handig bij witte paarden. De spray kan indien nodig gecombineerd worden met een eczeemdeken. Skincalmin Neutralizing Spray bevat 100% natuurlijke actieve ingrediënten. Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Gebruiksadvies Skincalmin

Deze spray gebruik je niet op open wondjes, in ogen, mond en neus sprayen.

Bij voorkeur buiten gebruiken, binnen alleen in ruimtes met voldoende ventilatie.  Geschikt voor schimmels / witte paarden, geeft geen vlekken.

  • Spray je paard 1-2 maal daags, bij voorkeur ’s ochtend en ’s avonds voordat je paard naar buiten en weer naar binnen gaat in met de Neutralizing spray.
  • Spray royaal over het gehele lichaam.
  • Verstuif de Neutralizing spray voornamelijk rondom de probleemzones zoals bijvoorbeeld staart, manen en buik en op de plaatsen waar je paard veel zweet. Houd de verstuiver hierbij op ca. 30 cm afstand van je paard.

Extra informatie

Merk

Skincalmin

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.