Skincalmin Neutralizing

15,95

Skincalmin Neutralizing Spray, gebruik deze spray bij paarden om hun eigen lichaamsgeur te neutraliseren. Hierdoor blijven insecten zoals vliegen, muggen, dazen en horzels op een afstand. De spray bevat een mix van 100% natuurlijke essentiële oliën en heeft een natuurlijke langdurige werking.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Skincalmin Neutralizing spray

Skincalmin Neutralizing Spray, gebruik deze spray bij paarden om hun eigen lichaamsgeur te neutraliseren. Hierdoor blijven insecten zoals vliegen, muggen, dazen en horzels op een afstand. De spray bevat een mix van 100% natuurlijke essentiële oliën en heeft een natuurlijke langdurige werking. Skincalmin Neutralizing geeft een vlekken, dus ook geschikt voor witte paarden. Ook kan de de spray kan vroeg in het zomerseizoen gebruikt worden in combinatie met Skincalmin Relief lotion. Hierdoor minder irritatie door insecten en wellicht minder jeuk tijdens het eczeem seizoen. De spray kan indien nodig gecombineerd worden met een eczeemdeken.

Gebruiksadvies

NIET op open wondjes, in ogen, mond en neus sprayen. Bij voorkeur buiten gebruiken, binnen alleen in ruimtes met voldoende ventilatie. Bevat geen hertshoorn olie en geen citronella olie. Geschikt voor schimmels / witte paarden, geeft geen vlekken.

  • Spray je paard 1-2 maal daags, bij voorkeur ’s ochtend en ’s avonds voordat je paard naar buiten en weer naar binnen gaat in met de Neutralizing spray.
  • Spray royaal over het gehele lichaam.
  • Verstuif de Neutralizing spray voornamelijk rondom de probleemzones zoals bijvoorbeeld staart, manen en buik en op de plaatsen waar je paard veel zweet. Houd de verstuiver hierbij op ca. 30 cm afstand van je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Skincalmin

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top