Atorka 2023

Door: Yvonne van Dijk

Beste Atorka vriendin of vriend,

Atorka 2023, nog eventjes en het is alweer 2023. Maar eerst vieren wij nog Kerstmis met familie en vrienden. Het is tijd om terug te kijken, want wat is er weer veel gebeurd het afgelopen jaar. 

Verhuizing naar Montfoort, de boekhouding en website gingen compleet op de schop. Wij zijn er erg blij mee. Nu kunnen we verder met ontwikkelingen achter de schermen. 

Isknapar

En wij vonden een leuk nieuw merk! Isknapar is de naam van dit merk. Het heeft leuke IJslander gerelateerde producten. Items die we elders niet kunnen vinden, of met net iets extra. En voor een leuke prijs. Jantine Stuiver en Merel Boor zijn dé gezichten voor dit merk. 

Atorka Ambassadeurs

Daarnaast gingen wij in 2023 intensiever samenwerken met onze Ambassadeurs: Silke Kosse, Esmee Versteeg, Rik Mens, Merel Boor en onlangs kwam ook Jantine Stuiver bij dit team. Dayenne Vos stopte met haar werkzaamheden bij Studio Spoormakers, maar bleef als Ambassadeur betrokken bij Atorka. Een gezellig en leuk stel om mee samen te werken!

Verloting

Misschien heb je het al gezien in de Atorka Nieuwsbrief of op social media. Dit jaar maak je de gehele maand december kans op gave prijzen. Heb je de blog hierover al gelezen? Deze actie loopt t/m 31 december 11:00 uur, want om 12:00 uur gaan we bekendmaken wie de winnaars zijn. 

Atorka kom je tegen in 2023

In 2023 bezoeken wij ook weer een aantal evenementen. Denk aan Exloo, het NK en het BK. Daarnaast hebben we ook een stand op het WK in Oirschot. In de stand vind je Greenvalley Health Products en Horse Originals. Momenteel zijn de eerste plannen gemaakt. 

BreidaWol

Wij namen begin december het bedrijf BreidaWol over. Leuk om weer eens geheel iets anders te doen. Binnenkort is alle wol ook te bestellen in de Atorka webshop. Er zijn nog wat leuke aanbiedingen, sla je slag denken wij. 

Kerst en cadeautjes

Kerst is cadeautjes tijd! Plaats je in de maand januari van 2023 een bestelling, gebruik dan code 2023 en je ontvangt 10% korting op 1 product naar keuze. Deze actie loopt gedurende de maand januari. Gewoon om het nieuwe jaar goed te beginnen. 

Mooi 2023

Geniet allemaal van de Kerstdagen en proost op een mooi 2023! 

Hans en Yvonne van Dijk

Meer blogs