Happy Belly Solid en de hondendarm

Door: Yvonne van Dijk

Happy Belly Solid en de hondendarm

Tja dat Happy Belly Solid erg goed is voor de paardendarm, daar zijn we inmiddels wel van overtuigd. Maar dat ook de hond goed reageert, dat wisten we nog niet. 

Lieve Vermeulen heeft de Belly op stal voor haar paarden. Maar ze adopteerde een hond en die had jeuk, slechte ontlasting en stonk. Dus ze belde ons, mag ik dit ook aan de hond geven. Wij eerst advies ingewonnen bij Greenvalley Health Products. Ja hoor dat kan, maar piepklein beetje. Dus Lieve ging er mee aan de slag. Zij vertelden dat het maagdarm kanaal wel anders werkt, maar de actieve stof doet wat het moet doen in het lichaam.

Verslag Happy Belly Solid en hondendarm

Voor jou om te delen op socials 😘 zo begon het berichtje van Lieve.

Toen we 7-jarige Shadow adopteerden in december werd het al snel duidelijk dat hij niet alleen van de stress jeuk had. Ook zijn darmen lagen best wel in de knoop. Dan maar ander voer proberen, wat al voor een groot stuk hielp. Maar we misten nog wat… Met het moto van Happy Belly in mijn achterhoofd, “gezonde darmen, gezonde huid” wou ik kijken of ook Shadow er baat mee zou hebben.
We geven hem sinds een maand, aangepast aan zijn gewicht iedere dag in wat yoghurt (mmmmm lekker) de korreltjes en wat denk je…. Precies, anders zou ik het hier niet vertellen 😉 Het helpt!
Weg jeuk, weg kwalijke geurtjes, welkom gezonde darmbalans.
Nu nog hem helemaal veilig doen voelen bij ons, maar ook dat komt!
Pootje 🐾

Proberen?

Wil jij de Happy Belly Solid ook eens proberen? De kleinste verpakking is momenteel 500 gram. Wellicht komt er in de verre toekomst nog wel een iets kleinere verpakking. Maar dat is nu nog niet bekend. Shadow is een hond van ca. 26 kilo en krijgt circa 5 gram. door de yoghurt.

Gerelateerde blogs:

Happy Belly Solid
Shadow
Happy Belly Solid
Happy Belly Solid, vanaf 500 gram

Meer blogs