Sparen voor vakantie IJsland

Door: Yvonne van Dijk

Ben jij ook aan het sparen voor vakantie IJsland? Wij denken dat veel van onze bezoekers dit op hun to do lijst hebben staan –> op vakantie naar IJsland.

Judith en Fred Litzouw hebben 2 woningen op IJsland die zij gebruiken voor de verhuur. Zelf hebben wij één van deze woningen al eens gehuurd. Het was een heerlijke ruime woning, compleet ingericht en op fijne plek in Selfoss. Meer informatie vind je op www.nicestay.jimdo.com

IJslandtours uit Soest biedt complete reizen aan. Weet jij al wat je (ongeveer) wilt zien maar kan je dé reis niet vinden in al die verschillende routes die hieronder staan? IJsland Tours is de maatwerk expert! Stel heel eenvoudig jouw droomreis samen met onze reis-op-maat-tool. En kom je er nog niet uit? Bel, mail  met IJslandtours en zij helpen je verder.

Sparen

Om te sparen voor een vakantie naar IJsland hebben wij een unieke spaarpot in de shop. Een IJslander gemaakt van gerecycled karton door het Nederlandse bedrijf Kartent. Een super leuk en handig cadeau, het geld wat je er instopt krijgt je er namelijk niet zo maar meer uit. Zo wordt sparen voor vakantie IJsland leuk!

Waterdichte kleding

Waterdichte kleding is echt nodig als je naar IJsland gaat. Wij zijn weleens in juli op IJsland geweest met rijoverall en UHIP 3 in 1 jas. We gingen naar de Landsmot, wat een gave paarden hebben wij gezien. Maar helaas ook veel wind en regen. Ik droeg toen mijn UHIP jas, een betere test was er niet. Die test slaagde, de jas was echt waterdicht en sindsdien ook een populair product in onze webshop.

IJslandse snoepjes

Duurt het nog lang voordat je kan vertrekken naar IJsland? Misschien zijn onze IJslandse snoepje dan wel een schrale troost. We hebben diverse smaken, de meeste zijn gebaseerd op de combinatie chocolade en drop.

Origineel cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, je Valentijn, of … denk kijk dan eens op onze cadeau pagina.

Of bestel een ticket voor het WK IJslandse paarden, in 2023 vind het WK plaats in Oirschot (NL).

WK IJslandse paarden
Waterdichte jas
Originele cadeautjes
Horses of Iceland

Meer blogs