Sparen voor vakantie IJsland

Sparen voor vakantie IJsland

Ben jij ook aan het sparen voor vakantie IJsland? Wij denken dat veel van onze bezoekers dit op hun to do lijst hebben staan –> op vakantie naar IJsland.

Judith en Fred Litzouw hebben 2 woningen op IJsland die zij gebruiken voor de verhuur. Zelf hebben wij één van deze woningen al eens gehuurd. Het was een heerlijke ruime woning, compleet ingericht en op fijne plek in Selfoss. Meer informatie vind je op www.nicestay.jimdo.com

IJslandtours uit Soest biedt complete reizen aan. Weet jij al wat je (ongeveer) wilt zien maar kan je dé reis niet vinden in al die verschillende routes die hieronder staan? IJsland Tours is de maatwerk expert! Stel heel eenvoudig jouw droomreis samen met onze reis-op-maat-tool. En kom je er nog niet uit? Bel, mail  met IJslandtours en zij helpen je verder.

Sparen

Om te sparen voor een vakantie naar IJsland hebben wij een unieke spaarpot in de shop. Een IJslander gemaakt van gerecycled karton door het Nederlandse bedrijf Kartent. Een super leuk en handig cadeau, het geld wat je er instopt krijgt je er namelijk niet zo maar meer uit. Zo wordt sparen voor vakantie IJsland leuk!

Waterdichte kleding

Waterdichte kleding is echt nodig als je naar IJsland gaat. Wij zijn weleens in juli op IJsland geweest met rijoverall en UHIP 3 in 1 jas. We gingen naar de Landsmot, wat een gave paarden hebben wij gezien. Maar helaas ook veel wind en regen. Ik droeg toen mijn UHIP jas, een betere test was er niet. Die test slaagde, de jas was echt waterdicht en sindsdien ook een populair product in onze webshop.

IJslandse snoepjes

Duurt het nog lang voordat je kan vertrekken naar IJsland? Misschien zijn onze IJslandse snoepje dan wel een schrale troost. We hebben diverse smaken, de meeste zijn gebaseerd op de combinatie chocolade en drop.

Origineel cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, je Valentijn, of … denk kijk dan eens op onze cadeau pagina.

Of bestel een ticket voor het WK IJslandse paarden, in 2023 vind het WK plaats in Oirschot (NL).

WK-2023
WK IJslandse paarden
Uhip 3 in 1 jas
Waterdichte jas
Pardus armbandje met half edelstenen
Originele cadeautjes
Horses of Iceland
Horses of Iceland

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top