Spaarpot Mistur

20,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
IJslanders Spaarpot Mistur is een uniek cadeau. Een samenwerking tussen Atorka en Kartent.bv. Gemaakt van gereycled karton in Nederland. Wil je sparen voor iets? Start dan met deze leuke spaarpot. Hij is ook te customizen met verf of viltstift of… een leuk cadeautje voor iedereen.
SKU SPMI Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Spaarpot Mistur

Deze spaarpot Mistur in de vorm van een IJslandse paard, deze spaarpot is gemaakt van gereycled karton. Een leuk idee van ons, gemaakt in Nederland door www.kartent.nl voor meer informatie over bedrijf. Afmeting 27 cm breed en 17 cm hoog.

De foto’s van Konsert frá Hofi waren de basis voor het model. Hiervoor kregen wij toestemming van Frans Goetschalckx en Greet van Steenbergen van ’t Enclavehof in België.

Customizen

Je kan de IJslander spaarpot ook verven bijvoorbeeld. Wij zien het al voor ons, allemaal verschillende IJslanders. We zijn zo benieuwd naar de resultaten. Stuur je ons een foto als jij klaar bent met verven of beplakken of …… we belonen de mooiste inzending met een lekker cadeautje. Foto’s insturen kan naar klantenservice@atorka.nl en dit kan tot 31 december 2021.

Sint- of Kerstcadeautje

Dit is een leuk Sinterklaas of Kerstcadeautje, maar we hebben veel meer leuke cadeaus. Kijk even op deze pagina om kom langs in de shop in Montfoort.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.