Catago FIR-Tech Healing halsstuk

89,00

Catago FIR-Tech Healing halsstuk. Ideaal voor paarden met bijvoorbeeld spierproblemen. Dit losse halsdeel maakt de Healing deken helemaal compleet. Levertijd ca. 5 werkdagen.

Als u dit product koopt, zult u 89 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 89 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 5033 Categorieën: , , , Tags: ,

Catago FIR-Tech Healing halsstuk

Catago FIR-Tech Healing halsstuk. Geschikt voor de Healing deken. Deze deken is heel geschikt voor paarden met bijvoorbeeld spierproblemen. Dit losse halsstuk maakt de deken helemaal compleet. Ideaal wanneer het paard last heeft van de hals. Maar ook ter voorkoming van blessures. Voor het rijden worden de spieren rustig opgewarmd en na het rijden kunnen ze rustig afkoelen. Ook voor de hals is dit heel belangrijk, hier wordt tijdens het rijden van stelling en buiging immers veel van gevraagd. Het halsstuk is verkrijgbaar in de kleuren zwart en navy.

Healing deken

In de Healing deken is de bekende FIR-Tech stof met keramische deeltjes verwerkt. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en de afvalstoffen worden beter afgevoerd. Ook helpt het materiaal het paard om beter te ontspannen.

De deken kan goed gebruikt worden voor- en na de training. Het is over het algemeen niet nodig om deze deken 24/7 bij het paard op te doen, maar dit kan wel. De deken ademt goed en het zal niet snel té warm worden. Verkrijgbaar in maat 165 tot en met 205cm. Deze deken is ook verkrijgbaar in een outdoorvariant. Waterdicht en met een vulling van 150 gram. Ook hierbij is een los halsstuk te bestellen.

Catago FIR-Tech Collectie

De FIR-Tech collectie van Catago breidt steeds verder uit. FIR-Tech staat voor Far Infrared Rays Technology. De keramische deeltjes in de stof hebben dezelfde werking als infrarood straling, bekend van bijvoorbeeld sauna’s. Van het Deense merk Catago Equestrian gebruiken wij al een lange tijd de FIR-Tech dekjes. Veel paarden hebben spanning onder het zadel en door het gebruik van de dekjes durven meer paarden de rug te ontspannen. Naast de dekjes is er ook een staldeken, stapmolendeken en een uitrijdeken. Uniek aan de Catago FIR-Tech Outdoordeken is dat deze waterdicht is en dus goed buiten gebruikt kan worden. Een ander veelgebruikt product is de FIR-Tech hoofdstelonderlegger. Deze drukverdeler beschermt het gevoelige gebied achter de oren van het paard. Lissie van der Kruk van H3 Massage schreef hier een artikel over. Behalve een collectie voor paarden is er nu ook een assortiment voor honden en mensen. De knie- en enkelbanden zijn goed te gebruiken bij het herstel van blessures.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Kleur

,

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top