CDM glanslotion Dreamcoat

16,95

De CDM glanslotion Dreamcoat verzorgt de vacht, ontklit manen- en staart en geeft een prachtige glans. Ook voor het vlechten is deze lotion ideaal, door de anti-slip formule blijft de vlecht goed zitten.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 772871 Categorieën: , Tags: , , ,

CDM glanslotion Dreamcoat

De CDM glanslotion Dreamcoat verzorgt de vacht, ontklit manen- en staart en geeft een prachtige glans. Ook voor het vlechten is deze lotion ideaal, door de anti-slip formule blijft de vlecht goed zitten. De lotion laat geen vettige overblijfselen achter. Ook draagt deze lotion bij aan een duurzamere wereld, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium.

Kenmerken CDM glanslotion Dreamcoat

  • Verzorgt de vacht
  • Ontklit manen- en staart
  • Glanzende vacht
  • Duurzaam

CDM

Carr & Day & Martin, beter bekend als CDM is een Engels merk dat al sinds 1765 verzorgingsproducten produceert. Na ruim 250 jaar aan ervaring heeft CDM een ruim assortiment aan leer, vacht, hoef en gezondheidsproducten. Bij CDM staat paard centraal bij alles wat ze doen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top