CDM glanslotion

16,95

CDM glanslotion helpt de vacht van je paard te beschermen tegen grasvlekken, modder en vuil. Ook zorgt de lotion voor een prachtige en olievrije glans, hierdoor wordt de vacht niet vettig.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 772870 Categorieën: , Tags: , , , ,

CDM glanslotion

CDM glanslotion helpt de vacht van je paard te beschermen tegen grasvlekken, modder en vuil. Ook zorgt de lotion voor een prachtige en olievrije glans, hierdoor wordt de vacht niet vettig. Je kunt de lotion op de borst en schouders aanbrengen, zo wordt het schuren van deken en dekjes voorkomen.

Kenmerken CDM glanslotion

  • Beschermt de vacht
  • Olievrije glans
  • Voorkomt schurende dekens

CDM

Carr & Day & Martin, beter bekend als CDM is een Engels merk dat al sinds 1765 verzorgingsproducten produceert. Na ruim 250 jaar aan ervaring heeft CDM een ruim assortiment aan leer, vacht, hoef en gezondheidsproducten. Bij CDM staat het paard centraal bij alles wat ze doen.

 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top