CDM vlekkenspray

16,95

De CDM Vlekkenspray is de ultieme oplossing voor het verwijderen van vieze plekken van bijvoorbeeld mest. De spray is uitermate geschikt voor een snelle opfrisbeurt, je hoeft hem namelijk niet af te spoelen met water. Ideaal voor op wedstrijd!

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 772869 Categorieën: , Tags: , , ,

CDM Vlekkenspray

De CDM Vlekkenspray is de ultieme oplossing voor het verwijderen van vieze plekken van bijvoorbeeld mest. De spray is uitermate geschikt voor een snelle opfrisbeurt, je hoeft hem namelijk niet af te spoelen met water. Ideaal voor op wedstrijd! De spray werkt het best als je het product op de vuile plekken sprayt en het daarna met een vochtige spons schoon maakt. Ook draagt deze spray bij aan een duurzamere wereld, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium.

Kenmerken CDM Vlekkenspray

  • Verwijdert vuile vlekken
  • Droogshampoo
  • Duurzaam

CDM

Carr & Day & Martin, beter bekend als CDM is een Engels merk dat al sinds 1765 verzorgingsproducten produceert. Na ruim 250 jaar aan ervaring heeft CDM een ruim assortiment aan leer, vacht, hoef en gezondheidsproducten. Bij CDM staat paard centraal bij alles wat ze doen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top