CDM staart en manenlotion

16,95

De CDM staart en manenlotion is een fijne spray waar je gemakkelijk klitvrije en glanzende staart en manen mee krijgt. De spray vermindert de afbreek van de haren.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 772867 Categorieën: , Tags: , ,

CDM staart- en manenlotion

De CDM staart en manenlotion is een fijne spray waar je gemakkelijk klitvrije en glanzende staart en manen mee krijgt. De spray vermindert de afbreek van de haren. Ook bevat de spray citronella, dit zorgt voor een heerlijke geur.

Kenmerken CDM staart en manenlotion

  • Klitvrije staart- en manen
  • Bevat Citronella
  • Fijne Spray bus

CDM

Carr & Day & Martin, beter bekend als CDM is een Engels merk dat al sinds 1765 verzorgingsproducten produceert. Na ruim 250 jaar aan ervaring heeft CDM een ruim assortiment aan leer, vacht, hoef en gezondheidsproducten. Bij CDM staat het paard centraal bij alles wat ze doen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top