Cod oil 1000 ml Horse

58,95

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Cod oil 1000 ml Horse is 100% Zuivere kabeljauw olie voor paarden. Cod oil is rijk aan Omega-3 vetzuren met vitamine A en D. Deze voedzame en smakelijke kabeljauw olie wordt goed geaccepteerd over het voer bij paarden.

Beschrijving

Cod oil 1000 ml Horse

Cod oil 1000 ml Horse is 100% zuivere kabeljauw olie voor paarden. De olie is rijk aan Omega-3 vetzuren met vitamine A en D. Deze voedzame en smakelijke kabeljauw olie wordt goed geaccepteerd over het voer bij paarden. De olie heeft dé juiste verhouding Omega-3 en Omega-6 (4:1) en een zeer hoge concentratie DHA (410 mg) en EPA (380 mg) per 5 ml. Daarnaast bevat de olie vitamine A (4600 i.u.) en D (460 i.u.).

Dosering en toediening

Onderstaande dosering dien je 1x daags te geven aan je paard. Je kunt het toedienen over het voer, door een slobber of rechtstreeks met een spuitje in de mond.

  • Onderhoudsdosering 20 – 50 ml
  • Therapeutisch 50 – 100 ml

Indicatie

  • Weerstand
  • Beweging
  • Huid en vacht
  • Spijsvertering

Details

Icelandpet Cod Oil voor paarden is verkrijgbaar in 1000 ml in een aluminium fles met draaidop. De olie blijft goed bewaard doordat er geen licht door de fles komt. Bewaar de fles op ‘kamertemperatuur’, maar uit de zon. Ideaal dus voor op stal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.