Actie!

Combi Deal Poetshandschoen Intense met Pippa zeep

20,00

De Combi Deal Poetshandschoen Intense met Pippa zeep is een geweldige tijdelijke actie van Atorka. Met deze twee producten zal je paard je dankbaar zijn in deze verharingsperiode. Nu van € 28,45 voor € 20,00.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Combi Deal Poetshandschoen Intense met Pippa zeep

De Combi Deal Poetshandshoen Intense met Pippa Zeep is een geweldige tijdelijke actie van Atorka. De poetshandschoen Intense van Harry’s Horse is een set handige poetshandschoenen om je paard mee te wassen tijdens het verharen. Pippa zeep is een volledig vegan en een natuurlijke, milde zeep voor je paard. Met deze twee producten zal je paard je dankbaar zijn in de verharingsperiode. Nu van € 28,45 voor € 20,00

Poetshandschoen Intense

Deze poetshandschoen Intense is handig als de paarden gaan verharen. Maar ook fijn om bijvoorbeeld de benen van je paard mee te wassen. De handschoen van het merk Harry’s Horse heeft op de palm en vingers stevige massage/ scrub nopjes in verschillende formaten en vormen.

Gebruik Poetshandschoen Intense

  • bij het poetsen/ verzorgen van het paard;
  • bij het wassen van het paard (ook bij vlekken);
  • bij het verharen, losse haren schud je er zo weer vanaf;
  • om de bloedsomloop te stimuleren (massage).

Pippa Zeep
Naast de natuurlijke zeep voor mensen, zijn er nu ook zeep speciaal gemaakt voor paarden. Deze zeep is handgemaakt op Nederlandse bodem door PIPPA. De PIPPA zeep bevat geen verpakking, waardoor het beter is voor het milieu. Daarnaast zitten er ook geen onnodige toevoegingen in, wat fijner is voor je paard. De zeep is gemaakt op basis van olijfolie, kokosolie en amandelolie. Wordt geleverd in een handig scrubzakje. De zeep van PIPPA is volledig vegan, weegt circa 180 gram en gaat ongeveer 10-15 wasbeurten mee. De wasbeurten zijn berekend op een heel paard, dus als je af en toe een vlek of een paar benen wast, zal het langer meegaan.

Gebruik Pippa Zeep

  • Maak je paard of een gedeelte van het lichaam nat;
  • Doe het zeepblokje in het zakje en maak ook nat;
  • Wrijf het te wassen gebied in, het schuim komt vanzelf;
  • Spoel hierna goed uit met water.

Over Harry’s Horse
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Ons streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

PIPPA EQUESTRIAN SOAP

PIPPA EQUESTRIAN SOAP zijn natuurlijke shampoo bars, speciaal gemaakt voor paarden. Biologische ingrediënten en het weglaten van onnodige toevoegingen, maken deze shampoo bars zeer geschikt voor je paard. Daarnaast zijn ze ook nog eens minder belastend voor het milieu, want de shampoo bars hebben geen verpakking.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top