De jongen de mol de vos en het paard

20,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy is een prachtig verhaal over vriendschap, liefde en jezelf zijn. Een fabel voor jong en oud met 100 illustraties en poëtische teksten welke het verhaal vertellen van een bijzondere vriendschap tussen de jongen en drie dieren.
SKU DH1026 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De jongen de mol de vos en het paard

De jongen de mol de vos en het paard van Charlie Mackesy is een prachtig verhaal over vriendschap, liefde en jezelf zijn. Het boek is geschreven door Charlie Mackesy en vertaald door Arthur Japin. Een fabel voor jong en oud met 100 illustraties en poëtische teksten welke het verhaal vertellen van een bijzondere vriendschap tussen de jongen en drie dieren. De lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. Kortom, een geweldig boek om iemand cadeau te doen, zo kom je zeker met een uniek cadeautje aan!

Details

Auteur: Charlie Mackesy
ISBN: 9789026623844
Uitvoering: Hardcover
Jaar: 2020
Aantal pagina’s: 128
Taal: Nederlands
Kenmerken: Diverse | Verhalen | Cadeau | Levenswijsheden
Informatie: Nee

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Taal

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.