Eques Ergonomische Fusion neusriem

70,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Misschien heb je ook interesse in

Eques Anatomisch kopstuk

Eques Anatomisch kopstuk is onderdeel van de StepByStep hoofdstellenlijn van Eques.
Gemaakt van zacht en comfortabel leer. Iets wat we eigenlijk altijd zien bij Eques, de kwaliteit is echt erg goed!

Eques Ergonomische fusion neusriem is een onderdeel van de Eques StepByStep collectie. Deze ergonomische neusriem is gemaakt van zwart leer van hoge kwaliteit met een zachte voering om het hoogste comfort voor je paard te bereiken. De vorm van de StepByStep neusriem is zo ontworpen dat deze een optimale ondersteuning en drukverdeling geeft, terwijl het bit tijdens het rijden volledig ongestoord wordt door de neusriem.

Beschrijving

Eques Ergonomische Fusion neusriem

Eques Ergonomische fusion neusriem is een onderdeel van de Eques StepByStep collectie.

Deze ergonomische neusriem is gemaakt van zwart leer van hoge kwaliteit met een zachte voering om het hoogste comfort voor je paard te bereiken.

De vorm van de StepByStep neusriem is zo ontworpen dat deze een optimale ondersteuning en drukverdeling geeft, terwijl het bit tijdens het rijden volledig ongestoord wordt door de neusriem.

Onderhoudsinstructies: Neusriem afspoelen met Black Edition Clean en daarna behandelen met Black Edition Care.

Eques StepByStep hoofdstellen, hoe werkt het?

Eques StepByStep hoofdstellen is de perfecte oplossing voor die ruiters die meerdere paarden op een dag rijden. Of voor die ruiters die gewoon meer keus willen!

  1. Kies een kopstuk
  2. Kies een frontriem
  3. Kies een neusriem

Wij hebben een groot aantal StepByStep producten in onze voorraad. Maar mocht je iets zien bij Eques wat wij niet in onze shop hebben? Stuur dan gerust een mailtje naar onze klantenservice en dan bestellen wij het voor je!

Eques

Eques is een prachtig Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels, maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment.
Eques heeft prachtige kwaliteit zadels, een mooie lijn hoofdstellen en een geweldige kledingcollectie. 

Extra informatie

Merk

Eques

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.