Eques Ergonomische Fusion neusriem

70,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Eques Ergonomische fusion neusriem is gemaakt van hoge kwaliteit zwart leer en ontworpen om storing met het bit tijdens het rijden te voorkomen.

Beschrijving

Eques Ergonomische Fusion neusriem

Deze Eques Ergonomische fusion neusriem is gemaakt van zwart leer van hoge kwaliteit met een zachte voering om het hoogste comfort voor je paard te bereiken.

De vorm van de StepByStep neusriem is zo ontworpen dat deze een optimale ondersteuning en drukverdeling geeft, terwijl het bit tijdens het rijden volledig ongestoord wordt door de neusriem.

Onderhoudsinstructies: Neusriem afspoelen met Black Edition Clean en daarna behandelen met Black Edition Care.

Eques

Eques is een prachtig Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels, maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft prachtige kwaliteit zadels, een mooie lijn hoofdstellen en een geweldige kledingcollectie. 

Extra informatie

Merk

Eques

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.