Eques rvs watertrens dubbel gebroken tongvrijheid

46,00

De Eques rvs watertrens dubbel gebroken tongvrijheid is gemaakt van roestvrij staal. De vorm van het tussenstukje geeft  het paard tongvrijheid en verlicht de druk op de tong van het paard tijdens het rijden. Dit bit wordt regelmatig ingezet bij paarden die de neiging hebben de tong over het bit te doen.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: EL-0002 Categorieën: , , , , Tags: ,

Eques rvs watertrens dubbel gebroken tongvrijheid

De Eques rvs watertrens dubbel gebroken tongvrijheid is gemaakt van roestvrij staal. De vorm van het tussenstukje geeft het paard tongvrijheid en verlicht de druk op de tong van het paard tijdens het rijden. Dit bit wordt regelmatig ingezet bij paarden die de neiging hebben de tong over het bit te doen.

LET OP: vanwege hygiënische redenen en eventuele beschadigingen mogen bitten niet geruild worden.
Wil je meer weten over de bitten? Lees dan onze blog.

Kenmerken Eques rvs water-trens dubbel gebroken tongvrijheid

  • Dikte: 10mm
  • RVS
  • Water-trens
  • Dubbel-gebroken
  • Tongvrijheid
  • Duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief

Bit maat

, ,

Merk

Eques

Andere suggesties…

Scroll naar top