Eques Sella Plus

2.160,00

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Eques Sella Plus is een prachtig zadel gemaakt van topkwaliteit kalfsleer, wat het zadel een luxe en zacht gevoel geeft. Het zadel heeft een half diepe zit, waardoor de ruiter zijn/haar zit optimaal kan aanpassen. De prettig gevormde medium kniewrongen geven een fijne en stabiele zit.
SKU ES-0005 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Eques Sella Plus

Eques Sella Plus is een prachtig zadel gemaakt van topkwaliteit kalfsleer, wat het zadel een luxe en zacht gevoel geeft. Het zadel heeft een half diepe zit, waardoor de ruiter zijn/haar zit optimaal kan aanpassen. De prettig gevormde medium kniewrongen geven een fijne en stabiele zit. De kussens zijn uitgevoerd met een 3-laags latex vulling of, indien gewenst, met wol. Het zadel heeft een verwisselbaar kopijzer en een standaard A-boom.

Dit zadel is standaard leverbaar in de zitmaten 16.5, 17 en 17,5″ en kan worden uitgevoerd met foamen of wollen kussens. Uitvoering in 16 of 18″ kan speciaal besteld worden.  Voor meer informatie neem je contact op met onze zadelpasser Hans van Dijk.

Kenmerken Eques Sella Plus

  • Topkwaliteit kalfsleer
  • medium kniewrongen
  • kussens van latex of wol
  • verwisselbaar kopijzer
  • A-boom
  • leverbaar in 16.5, 17 en 17.5 inch (16 en 18″ op speciale bestelling)

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft prachtige kwaliteit zadels, een mooie lijn hoofdstellen en ook geweldige kledingcollectie.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.