Eques Gold by Black Edition

2.745,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
EQUES Gold by Black Edition is ontworpen in samenwerking met Nils-Christian Larsen. Super comfortabel zadel, gemaakt van hoogwaardig kalfsleer. Dit zadel wordt standaard geleverd in de zitmaten 16.5, 17 en 17.5″en kunnen worden uitgevoerd met foamen of wollen kussens. Dit zadel is ook leverbaar in de zitmaten 16.5 en 18 ‘, voor meer informatie neem je contact op met onze zadelpasser Hans van Dijk.

Beschrijving

Eques Gold by Black Edition

Eques Gold by Black Edition is ontworpen in samenwerking met Nils-Christian Larsen.

Eques Gold:

  • Een medium open zadel met een smalle twist
  • Kniewrongen in Soft Foam dragen bij aan comfort en een goede houding
  • Ondersteunt de ruiter bij het krijgen van een stabiele houding
  • Terug gesneden kussens aan de voorzijde bieden meer ruimte voor beweging van de schouder
  • De kussens zijn aan de achterkant verbreed voor een optimale gewichtsverdeling
  • Verwisselbare kopijzer
  • Gemaakt van hoogwaardig kalfsleer
  • Inclusief Black Edition leerverzorgingsproducten en exclusief zadeldek
  • Bekijk hier de video van het Eques Gold zadel.

EQUES zadels

De zadels zijn erg belangrijk voor Rasmus Møller Jensen van Eques. Voor hem is het ideale zadel voor het IJslandse paard ontworpen met een flexibele boom en een brede kamer om ervoor te zorgen dat de rug van het paard vrij onder de ruiter kan werken. Niet in de laatste plaats moet het ideale zadel kussens hebben van dezelfde lengte als het zadel (d.w.z. niet langer) om belasting van de achterkant van de rug van het paard te voorkomen. Dit is vaak een probleem, aangezien de meeste IJslandse paarden een kort zadel dragend gebied hebben.

EQUES

Eques is een prachtig Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels, maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft prachtige kwaliteit zadels, een mooie lijn hoofdstellen en een geweldige kledingcollectie. 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.