Graaskorf Muzzel Air

24,95

Leverbaar voorjaar 2019

Als u dit product koopt, zult u 24 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 24 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28501201 Categorieën: , Tags: ,

Graaskorf Muzzel Air

Graaskorf Muzzel Air of grasmasker iedereen heeft een andere benaming. Deze graaskorf heeft uitsparingen waardoor er aanzienlijk minder gras gegeten kan worden gegeten, maar wel normaal gedronken kan worden. Graaskorven zijn een hupmiddel om bijvoorbeeld overgewicht en hoefbevangenheid te voorkomen c.q. tegen te gaan. Afhankelijk van het type korf kan de grasopname gereduceerd worden met zo’n 30 – 40%. Ook zien wij wel percentages van 75 – 85% echter dit lijkt ons wat veel.

Image result for gras

Contact

Heeft je paard een grasmasker nodig? Door het gebruik hiervan kan je paard wel in de kudde blijven. Hierdoor kan het toch lekker spelen met andere paarden.

Gebruik

Soms horen wij dat paarden even een poosje duidelijk ontevreden zijn over een graaskorf. Ze eten niet of staan, net als ons eigen paard een paar uurtjes min of meer beledigd te kijken. Echter het gros van de paarden is vindingrijk genoeg en gaat na verloop van tijd eten met de korf.

Voor- en nadelen op een rij

Wij schreven een blog over graaskorven en zetten de voor- en nadelen op een rij. Wil je regelmatig onze blogs ontvangen? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top