, ,

Halstertouw muskaton 4 m

12,95

Halstertouw met muskaton van 4 meter. Een gevlochten halstertouw, ook wel een loswerktouw genoemd. Met zilverkleurige musketon en flapper aan het uiteinde. Handig product als je veel grondwerk doet bijvoorbeeld.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 31200040 Categorieën: , ,

Halstertouw muskaton 4 m

Halstertouw muskaton 4 meter. Een gevlochten halstertouw, ook wel loswerktouw genoemd. Met zilverkleurige musketon en flapper aan het uiteinde. Een product van het merk Harry’s Horse. Ligt prettig in de hand en is zeer geschikt voor freestyle/grondwerk. Maar door de lengte ook als halstertouw te gebruiken. Een leuk boek om mee te werken is bijvoorbeeld “Paarden gymnastiseren aan de hand” van Kathrin Roida.

Lengte en materiaal

Lengte 400 cm, materiaal 100% polypropyleen.

Halsters en halstertouwen

Zoek je een ander halster of halstertouw? Kijk dan eens op onze pagina met halsters. We hebben een uitgebreid assortiment, met leuke kleurtjes en in verschillende prijsklassen. Zoek je bijvoorbeeld een eenvoudig en goedkoop halster? Of zoek je een mooi luxe halster voor op wedstrijden of shows? Misschien een typisch IJslands halster? We hebben voor ieder wat wils!

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Fabrikant

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top