Happy Skin WK pakket

100,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Happy Skin WK Pakket bestaat uit 3 producten van het merk Greenvalley Health Products uit Wageningen. Happy Belly Solid (1 kilo), Happy Skin Huidspray (1 liter) en de Happy Skin Huidgel (250ml).
  • Onlangs ontvingen wij ook van Lisa Schrüger een prachtige review. Klik op dit linkje om haar ervaringen te lezen.
 

Beschrijving

Happy Skin WK Pakket

Happy Skin WK Pakket bestaat uit 3 geweldige producten om jouw paard te ondersteun tegen huidaandoeningen. Wil jij ervaren of de Happy Skin producten en de Happy Belly Solid voor jouw paard een oplossing kunnen zijn? Maar heb je nog tal van vragen? Kom dan naar stand nummer 5 tijdens het WK IJslandse paarden in Oirschot van 8 t/m 13 augustus. Of bel met onze klantenservice, ook wij kunnen je goed informeren. Greenvalley Health Products zorgt voor de gezondheid en welzijn van je paard. Alle producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en getest door paardeneigenaren. Bij aanschaf van dit pakket ontvang je een kaart waarmee je 5% korting krijgt op je volgende Happy Skin bestelling.

Happy Skin Pakket bestaat uit:

  • Happy Belly Solid (1 kilo)
  • Happy Skin Huidspray (1 liter)
  • Happy Skin Huidgel (250ml)

Stap 1

Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s welke een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin Huidspray. Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal werkend immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Stap 2

Happy Skin Huidspray is een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met  huidaandoeningen, in de volksmond ook wel zomerkriebels genoemd. De spray vermindert de kans op muggenbeten die jeuk veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn. Deze periode is van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Spray je paard in deze periode, minimaal één keer per week helemaal in. Masseer de spray goed in op gevoelige plekken, zoals staart, manen, oren, onderkant van de buik, koker en uier. Goed schudden voor gebruik!

Stap 3

Happy Skin huidgel helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock, maar ook zomereczeem gerelateerde wondjes. Daarnaast vermindert het ook de jeuk, een multifunctionele gel dus!  Inhoud 250 ml.

Hoe lang doe je met dit pakket

Met dit pakket kan je paard jouw laten zien wat het voor hem of haar doet. Een pony/paard tussen de 300 – 500 kilo doet circa 2,5 maand met de Happy Belly Solid verpakking van 1 kilo. Hoe lang je met de Happy Skin Huidspray kan doen, dat is afhankelijk van het weer.

Review

Jacqueline van Groningen schreef op Facebook: Laki staat voor het 3e jaar zonder deken. Ik spuit 3x per dag de staartaanzet, de manenkam en de randjes van zijn oren in met happy skin. En onlangs ontvingen wij ook van Lisa Schrüger een prachtige review. Klik op dit linkje om haar ervaringen te lezen.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Extra informatie

Merk

Greenvalley

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.