Harry’s Horse Beugelriem Excellent

44,95

De Harry’s Horse Beugelriemen Excellent zijn gemaakt van zacht leder en geheel nylon gevoerd. De nylon voering zorgt ervoor dat de beugelriemen niet uitrekken. De beugelriemen hebben gespen die gemaakt zijn van RVS.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28601002 Categorie: Tags: ,

Harry’s Horse Beugelriem Excellent

De Harry’s Horse Beugelriemen Excellent zijn gemaakt van zacht leder en geheel nylon gevoerd. De nylon voering zorgt ervoor dat de beugelriemen niet uitrekken, zelfs niet over een langere periode. De beugelriemen hebben gespen die gemaakt zijn van RVS. Zo kun je ze handig verstellen.

De beugelriemen zijn verkrijgbaar in de maat: 145 cm.

Kenmerken Harry’s Horse Beugelriem Excellent

  • Zacht leder
  • Nylon gevoerd
  • RVS gespen
  • 3 verschillende maten

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”.  Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top