Hrimnir mono beugelriem

85,00

De Hrimnir mono beugelriemen zijn gemaakt van stevig leer. De kern van nylon zorgt ervoor dat de stijgbeugelriemen de juiste lengte behouden en door de gespen zijn ze makkelijk verstelbaar. Vanwege het hoogwaardige leer zullen de beugelriemen lang mooi blijven en niet zomaar slijten. Ze kunnen boven of onder het zweetblad worden bevestigd voor extra comfort en contact met het paard.

De beugelriemen zijn beschikbaar in 65, 70 en 80cm.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 11612 Categorie: Tags: , ,

Hrimnir mono beugelriem

De mono beugelriemen van het mooie ijslandermerk Hrímnir zijn gemaakt van stevig leer. De kern van nylon zorgt ervoor dat de stijgbeugelriemen de juiste lengte behouden en door de gespen zijn ze makkelijk verstelbaar. Vanwege het hoogwaardige leer zullen de beugelriemen lang mooi blijven en niet zomaar slijten. Ze kunnen boven of onder het zweetblad worden bevestigd voor extra comfort en contact met het paard.

De beugelriemen zijn beschikbaar in 65, 70 en 80cm.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit en een prachtig en bovendien uniek design. Het vergroot het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product tests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf. Ook verschillende professionals in IJsland en in het buitenland testen de producten. Bij de productontwikkeling zijn daarnaast altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Liever op een ander tijdstip langskomen? Maak dan een afspraak. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Lengte

, ,

Merk

Hrimnir

Andere suggesties…

Scroll naar top