HELTIE Horse Mineralen

3,0523,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
HELTIE Horse Mineralen is nieuw in ons assortiment en wordt aangeraden bij paarden die behoefte hebben aan meer mineralen. Dit product bevordert het natuurlijke afweersysteem, ondersteunt de spijsvertering en bevordert de opname van mineralen en vitamine uit andere voeding.

Beschrijving

HELTIE Horse Mineralen

HELTIE Horse Mineralen is nieuw in ons assortiment en wordt aangeraden bij paarden die behoefte hebben aan meer mineralen.

Dit product bevordert het natuurlijke afweersysteem, ondersteunt de spijsvertering en bevordert de opname van mineralen en vitamine uit andere voeding.

HELTIE Horse Mineralen is een concentraat van Beringzeewater. Het bevat alle mineralen die op de wereld verkrijgbaar zijn in hoge concentratie. 1 liter HELTIE Horse Mineralen wordt gemaakt uit 100 liter zeewater, waarbij het merendeel van het natrium is verwijderd. HELTIE Horse Mineralen bevordert het natuurlijk afweersysteem, ondersteunt de stofwisseling en bevordert de opname van mineralen en vitaminen uit andere voeding. Geschikt voor alle paarden en kan ook worden ingezet als een suikervrije elektrolyt.

Mineralen uit de zee voor paarden

Het is rijk aan meer dan 85 (micro-) elementen en fulvinezuur uit de zee. Is gemaakt uit geconcentreerd Beringzeewater waar het merendeel van het zout is uitgehaald en bevat alle macro- en micro-elementen (sporenelementen) die op aarde aanwezig zijn. Beringzeewater is bewust gekozen vanwege de reinheid en grote variatie aan elementen. Het is rijker aan mineralen dan de traditionele liksteen.

Aanvulling op mineralenbuffet

HELTIE horse® Mineralen is een mooie aanvulling op een mineralenbuffet. Voeg 25 ml toe aan 20 liter water en laat jouw paard zelf bepalen of er behoefte is aan extra mineralen. Zorg dat er altijd een waterbak met vers water (zonder toevoegingen) beschikbaar is.

Dosering & Toepassing

HELTIE horse Mineralen mag over het voer worden gegeven, maar kan ook door het water worden gedaan in een aparte waterbak.

Dosering (per 500 kg lichaamsgewicht):

  • Laag (onderhoud) : 1x daags 10 ml
  • Hoog (gedurende 14 dagen) : 1x daags 20 ml

HELTIE Horse

HELTIE Horse is een Nederlands bedrijf wat bekend staat om de vervaardiging supplementen voor paarden op 100% natuurlijke basis.

De visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn. Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden.

Atorka is sinds 2024 trotse dealer van HELTIE Horse!

Extra informatie

Inhoud

, ,

Merk

HELTIE Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.