HELTIE Horse

HELTIE Horse is een Nederlands bedrijf wat bekend staat om de vervaardiging supplementen voor paarden op 100% natuurlijke basis.

De visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn. Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden.

Atorka is sinds 2024 trotse dealer van HELTIE Horse!

Heltie Horse

Aanbevolen producten

Heltie Horse Luchtwegen
HELTIE Horse Luchtwegen
Heltie Horse straalgel
HELTIE Horse Straalgel
Heltie horse triphala
HELTIE Horse Triphala
HELTIE Horse mineralen
HELTIE Horse Mineralen
Heltie horse zalmolie
HELTIE Horse Zalmolie
Heltie horse

HELTIE Horse

HELTIE horse is een bekend Nederlands bedrijf wat haar focus legt op het zich willen  onderscheiden door niet een standaard supplementenmerk te willen zijn. Het gaat namelijk niet om het bedrijf, maar het gaat om jouw paard en om jou als eigenaar. De visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn.

Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden.

Uitgelichte producten:

HELTIE Horse Zalmolie

HELTIE Horse Zalmolie is een 100% natuurlijke olie van gekweekte Noorse zalm.

Ondersteunt onder andere het immuunsysteem, hart en bloedvaten. Geeft de vacht weer glans en ondersteunt bij vachtuitval. Rijk aan Omega 3.

HELTIE Horse Luchtwegen

HELTIE Horse Luchtwegen raden wij aan bij paarden die last hebben van geïrriteerde luchtwegen.

HELTIE Horse Luchtwegen werkt verzachtend en en helpt het paard om makkelijker te ademen. Dit fantastische product helpt ook  bij kriebel in de keel en houdt de keel  mooi schoon. Geeft pollen en stof minder kans en is daardoor ook uitermate geschikt voor paarden met pollen- en/of stofallergie.

HELTIE Horse Straalgel

HELTIE Horse Straalgel raden wij aan bij paarden die last hebben van natte en/of onrustige hoefstralen.

De straalgel is vervaardigd op basis van effectieve micro-organismen (blije bacteriën), rietsuikermelasse en water. De goede bacteriën ondersteunen het zelf herstellend vermogen van de straal en zorgen voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën. HELTIE horse Straalgel bevordert het natuurlijk evenwicht, waardoor de ongunstige bacteriën worden verdreven.

HELTIE Horse Triphala

HELTIE Horse Triphala raden wij aan bij paarden die ondersteuning nodig hebben bij de (suiker)stofwisseling en spijsvertering.

Triphala is een veelzijdige kruidencombinatie ter ondersteuning van de stofwisseling en de spijsvertering. Het bevordert een goed zuur-base evenwicht in de maag. Triphala is goed voor een evenwichtige bloedsuikerspiegel bij training en helpt paarden met overgewicht.

HELTIE Horse Mineralen

HELTIE Horse Mineralen wordt aangeraden bij paarden die behoefte hebben aan meer mineralen. Dit product bevordert het natuurlijke afweersysteem, ondersteunt de spijsvertering en bevordert de opname van mineralen en vitamine uit andere voeding.

HELTIE Horse Mineralen is een concentraat van Beringzeewater. Het bevat alle mineralen die op de wereld verkrijgbaar zijn in hoge concentratie. 1 liter HELTIE Horse Mineralen wordt gemaakt uit 100 liter zeewater, waarbij het merendeel van het natrium is verwijderd.

HELTIE Horse Mineralen bevordert het natuurlijk afweersysteem, ondersteunt de stofwisseling en bevordert de opname van mineralen en vitaminen uit andere voeding. Geschikt voor alle paarden en kan ook worden ingezet als een suikervrije elektrolyt.

HELTIE Horse Brandnetel

HELTIE Horse Brandnetel is bloedzuiverend, ondersteunt het immuunsysteem en bevordert een goede darmflora. Het is een vloeibare, smakelijke brandneteltinctuur die geschikt is voor over het voer, maar ook voor in een mineralenbuffet.

Brandnetels zijn rijk aan vitamine A, C, D en K en rijk aan diverse mineralen. Brandnetel ondersteunt ook wanneer er pollen in de lucht zijn of bij kriebels in de zomer.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.