Intensivkurs gangpferde reiten

34,99

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Intensivkurs gangpferde reiten gaat over het optimaal berijden en trainen van gangenpaarden. Geschreven door Walter Feldmann, een van de meest succesvolle internationale ruiters in de gangenpaarden wereld. Een heel leerzaam boek voor ruiters, trainers en eigenaren van gangenpaarden van alle rassen. Ook leuk om aan iemand cadeau te geven!

Beschrijving

Intensivkurs gangpferde reiten

Intensivkurs gangpferde reiten gaat over het optimaal berijden en trainen van gangenpaarden. Dit toffe boek is geschreven door Walter Feldmann, een van de meest succesvolle internationale ruiters in de gangenpaarden wereld. Ook is hij trainer, rij-instructeur en fokker. Een heel leerzaam boek voor ruiters, trainers en eigenaren van gangenpaarden van alle rassen. Ook leuk om aan iemand cadeau te geven!

Wil je al onze boeken over paarden zien? Kijk dan hier.

Details Intensivkurs gangpferde reiten

Auteur: Walter Feldmann
ISBN: 9783275020850
Uitvoering: Hardcover
Jaar: 2017
Aantal pagina’s: 192
Taal:  Duits
Kenmerken: Paarden | Gangpaarden | IJslanders
Afbeeldingen: 1 zwart-witfoto en 273 kleurenfoto’s

Cadeaus

Een cadeau voor paardenliefhebbers, waar ga je dan zoeken? Is degene waar voor je zoekt een liefhebber van IJslandse Paarden, dan zit je bij ons goed. Wij hebben veel leuke cadeautjes gerelateerd aan het IJslandse Paard. Bekijk alle hier alle cadeautjes. En wij hebben een gratis inpakservice! Geef bij het bestellen aan om wat voor gelegenheid het gaat en wij pakken het product leuk voor je in. Wil je een kaartje bij de bestelling laten doen? Ook dat kan natuurlijk. Je kunt zelfs het pakketje op een ander adres laten bezorgen en zo iemand verrassen. Wij denken graag met je mee!

Extra informatie

Taal

Duits

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.