Hrimnir Champion

2.899,00

De Hrimnir Champion is een geweldig zadel zo vertellen de klanten ons. Het model Champion heeft een medium diep zitvlak en niet al te zware kniewrongen. Ook dit model van Hrimnir heeft een verwisselbaar kopijzer en is gemaakt van een goede kwaliteit leer.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 262382 Categorieën: , , Tags: , , ,

Hrimnir Champion

De Hrimnir Champion is een geweldig zadel zo vertellen de klanten ons. Het model Champion heeft een medium diep zitvlak en niet al te zware kniewrongen. Ook dit model van Hrimnir heeft een verwisselbaar kopijzer en is gemaakt van een goede kwaliteit leer. Iets waarom de Hrimnir zadels bekend zijn. De kussens zijn gevuld met foam. Het zadel is leverbaar in een 17 of 17,5 inch uitvoering.

Eigenschappen

  • Het Champion-zadel is erg populair bij zowel professionele trainers als plezierrijders. Het heeft een meer open en minder diepe zit dan het Pro- of Master-zadel, en stelt de ruiter in staat om vrijer in het zadel te bewegen, terwijl het toch een evenwichtige positie biedt. Dikke vulling in de zitting en ondersteuning van de benen van de knie tot aan de rok maken dit zadel bijzonder comfortabel.
  • De dijbeenblokken zijn onder de flap geplaatst en een extra naad in de zadelflap maakt het contact met het dijbeen bijzonder comfortabel. De flap past zich aan de individuele anatomie van de ruiter aan. De dijblokken ondersteunen voornamelijk de dij in plaats van de knie en bieden een stabiele beenpositie voor alle soorten ruiters, maar zijn vooral geschikt voor lange ruiters.
  • Twee lagen leer in de flap bieden stabiliteit, flexibiliteit en goede grip. Een dunne vulling van de zadelklep maakt deze bijzonder zacht en beschermt het stiksel.
  • Het Billet-systeem en de balansriem zorgen voor meer stabiliteit van het zadel en een extra billet-riem geeft de mogelijkheid om een ​​extra enkele singel voor de gewone singel te bevestigen. De extra singel kan voor meer stabiliteit zorgen bij een slechte balans van paard of ruiter.

BayFlex® schuimvulling

De BayFlex® schuimvulling vormt zich tijdens het rijden naar de rug van het paard, maar behoudt na gebruik altijd zijn oorspronkelijke vorm weer. Dit zorgt voor een langdurige pasvorm voor verschillende soorten paarden en zorgt ervoor dat de zadeldekjes altijd symmetrisch blijven. Dit zachte maar sterke materiaal biedt optimale schokabsorptie en beschermt de rug van het paard.

XChange ® systeem

Het XChange® systeem maakt het gemakkelijk om de zadelbreedte zelf in zes eenvoudige stappen aan te passen voor individuele conformatie of veranderingen bij het paard.

DuPont® zadelboom

De hoogwaardige DuPont® zadelboom en de BayFlex® schuimvulling garanderen een optimale gewichtsverdeling op de paardenrug, kracht en flexibiliteit van het zadel en maximaal comfort voor paard en ruiter. Het deskundige ontwerp laat het paard vrij bewegen en maakt harmonieus en duurzaam rijden mogelijk, waardoor de ruiter in balans blijft en nauwkeurig afgestelde hulpmiddelen geeft in nauw contact met het paard.

Zadeladvies

Ben je op zoek naar een nieuw zadel? Hans van Dijk is onze zadelpasser. Op de pagina zadelconsult vertelt hij meer over zijn werk.

Review Hrimnir Champion

Eyrún Ýr LM16

Eyrún Ýr Pálsdóttir (Landsmót-winner in fivegait 2016 and Icelandic champion in fivegait 2015):

„Before I tried the Hrímnir Champion, I was always using two or three different saddles for training. But now I only use the Hrímnir Champion because it works well for all horses and different purposes”.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit en een prachtig en uniek design dat het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard maximaliseert. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Zadel maat

,

Merk

Hrimnir

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top