Hrimnir Elite

3.499,00

Hrimnir Elite, het nieuwste model zadel van dit IJslandse merk. Dit top model welke vervaardigd is met de allerbeste kwaliteit leer. Dit leer heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het leer extra soepel is en de kleur optimaal blijft.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Hrimnir Elite

Hrimnir Elite, het nieuwste model zadel van dit IJslandse merk. Dit top model welke vervaardigd is met de allerbeste kwaliteit leer. Dit leer heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het leer extra soepel is en de kleur optimaal blijft.

Eigenschappen

Het zadel heeft een diepe comfortabele zit doordat er een extra laag BayFlex foam in het zitvlak is verwerkt. Het diepste punt van het zadel bevindt zich in het midden voor een optimale gewichtsverdeling. Daarnaast heeft de Elite mono zweetbladen voor meer contact met je paard. De kniewrongen zorgen voor een goed steun en rustige beenligging van de ruiter.

Verder heeft deze Hrimnir een flexibele boom van het merk Dupont. Een verwisselbaar kopijzer systeem en een ruimer tussenkanaal voor voldoende ruimte bij de wervel kolom van je paard. De kussens zijn gevuld met foam zoals alle Hrimir zadels.

Op zoek naar een nieuw zadel?

Ben je op zoek naar een nieuw zadel of wil je weten of je zadel nog wel goed past? Lees hier meer over een  zadelpasconsult door Hans van Dijk

Þórarinn Eymundsson

Ásmundur Ernir Snorrason (successful competition rider and horse trainer, representative for Iceland at the world championships 2017 in four gait):

„“The Hrímnir Elite supports the rider very well and helps to sit in a very good full seat. The saddle adapts extraordinary well to the back of the horse and enables a close contact between horse and rider”.

 

 

 

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit en een prachtig en bovendien uniek design. Het vergroot het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product tests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf. Ook verschillende professionals in IJsland en in het buitenland testen de producten. Bij de productontwikkeling zijn daarnaast altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Zadel maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top