Hrimnir Elite

3.699,00

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Hrimnir Elite, het nieuwste model zadel van dit IJslandse merk. Dit top model welke vervaardigd is met de allerbeste kwaliteit leer. Dit leer heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het leer extra soepel is en de kleur optimaal blijft.

Beschrijving

Hrimnir Elite

Hrimnir Elite, het nieuwste model zadel van dit IJslandse merk. Dit top model welke vervaardigd is met de allerbeste kwaliteit leer. Dit leer heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het leer extra soepel is en de kleur optimaal blijft.

Dit zadel is leverbaar in de zitmaten 16.5, 17 en 17.5″ en met foamen kussens.

Eigenschappen

Het zadel heeft een diepe comfortabele zit doordat er een extra laag BayFlex foam in het zitvlak is verwerkt. Het diepste punt van het zadel bevindt zich in het midden voor een optimale gewichtsverdeling. Daarnaast heeft de Elite mono zweetbladen voor meer contact met je paard. De kniewrongen zorgen voor een goed steun en rustige beenligging van de ruiter.

Verder heeft deze Hrimnir een flexibele boom van het merk Dupont. Een verwisselbaar kopijzer systeem en een ruimer tussenkanaal voor voldoende ruimte bij de wervel kolom van je paard. De kussens zijn gevuld met foam zoals alle Hrimir zadels.

Op zoek naar een nieuw zadel?

Ben je op zoek naar een nieuw zadel of wil je weten of je zadel nog wel goed past? Lees hier meer over een  zadelpasconsult door Hans van Dijk

Ásmundur Ernir Snorrason (successful competition rider and horse trainer, representative for Iceland at the world championships 2017 in four gait):

„“The Hrímnir Elite supports the rider very well and helps to sit in a very good full seat. The saddle adapts extraordinary well to the back of the horse and enables a close contact between horse and rider”.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.