Hrimnir Master

2.899,00

De Hrimnir Master is een zadel met een iets diepere zitting, hierdoor zit de ruiter eenvoudiger in balans. De kniewrongen bieden daarnaast de ruiter extra steun. Een zadel met een verwisselbaar kopijzer wat tegenwoordig niet onbelangrijk is.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 262381 Categorieën: , , Tags: , , ,

Hrimnir Master

De Hrimnir Master is een zadel met een iets diepere zitting, hierdoor zit de ruiter eenvoudiger in balans. De kniewrongen bieden daarnaast de ruiter extra steun. De Hrimnir Master is een zadel met een verwisselbaar kopijzer wat tegenwoordig niet onbelangrijk is. Het zadel is leverbaar in een 17 en 17,5 inch.

Eigenschappen

  • De diepere zit- en dijblokken helpen de berijder om een ​​correct uitgelijnde positie te bereiken die zeer fijn afgestemde hulpmiddelen en een juiste balans voor verzameling mogelijk maakt. Dit zadel is geschikt voor verschillende soorten ruiters, maar vooral voor degenen die hun paarden in de juiste balans en houding willen berijden en die hun paarden willen trainen in dressuuroefeningen en voor wedstrijden.
  • De dijblokken worden op de buitenflap geplaatst en ondersteunen voornamelijk het dijbeen in plaats van de knie. Ze bieden een stabiele en sterke beenpositie voor alle soorten ruiters, maar zijn vooral geschikt voor langere ruiters. Ze passen zich aan de individuele anatomie van de ruiter aan, wat zorgt voor ondersteuning op het juiste deel van de dij.
  • De enkele leerlaag in de flap is sterker en duurzamer dan de tweelagige flappen.
  • Het Billet-systeem en de balansriem zorgen voor meer stabiliteit van het zadel en een extra billet-riem geeft de mogelijkheid om een ​​extra enkele singel voor de gewone singel te bevestigen. De extra singel kan voor meer stabiliteit zorgen bij een slechte balans van paard of ruiter.

BayFlex® schuimvulling

De BayFlex® schuimvulling vormt zich tijdens het rijden naar de rug van het paard, maar behoudt na gebruik altijd zijn oorspronkelijke vorm weer. Dit zorgt voor een langdurige pasvorm voor verschillende soorten paarden en zorgt ervoor dat de zadeldekjes altijd symmetrisch blijven. Dit zachte maar sterke materiaal biedt optimale schokabsorptie en beschermt de rug van het paard.

XChange ® systeem

Het XChange® systeem maakt het gemakkelijk om de zadelbreedte zelf in zes eenvoudige stappen aan te passen voor individuele conformatie of veranderingen bij het paard.

DuPont® zadelboom

De hoogwaardige DuPont® zadelboom en de BayFlex® schuimvulling garanderen een optimale gewichtsverdeling op de paardenrug, kracht en flexibiliteit van het zadel en maximaal comfort voor paard en ruiter. Het deskundige ontwerp laat het paard vrij bewegen en maakt harmonieus en duurzaam rijden mogelijk, waardoor de ruiter in balans blijft en nauwkeurig afgestelde hulpmiddelen geeft in nauw contact met het paard.

Zadeladvies

Ben je op zoek naar een nieuw zadel? Hans van Dijk is onze zadelpasser. Op de pagina zadelconsult vertelt hij meer over zijn werk.

Review Hrimnir Master

Þórarinn Eymundsson

Þórarinn Eymundsson (world champion in five- gait, multiple Icelandic champion in different disciplines, Level A riding master, riding teacher at Hólar):

„The Master saddle is very horsefriendly and helps to improve the rider’s seat. In my opinion, the Master saddle is the leading saddle of its kind. It supports the leg of the rider above the knee and gives the knee and leg freedom of movement. In this way, the saddle improves the seat of the rider without forcing him into a position”.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit en een prachtig en uniek design dat het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard maximaliseert. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Zadel maat

,

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top