Istex breipatroon Kalsi

6,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Istex breipatroon Kalsi

We zijn druk bezig met het vullen van een (digitaal) patronen bestand. Dit is Kalsi uit Istex boek 42, een super leuke muts. Vind je het lastig om zelf een muts te breien? Informeer dan eens bij Astrid Kant. Zij breit mutsjes van IJslandse wol, de opbrengst is voor een goed doel.

Deze muts Kalsi is uiteraard in allerlei kleuren te breien. En bestel je bij ons de wol? Dan krijg je het patroon gratis!

Wil je meer inspiratie op doen? Bekijk dan hier het Istex Fairytale boek nummer 42. Het boek ligt bij ons op de plank, de patronen uit dit boek kunnen wij via de mail opsturen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten