,

Karlslund K3 zadel

1.720,00

De Karlslund K3 is een kort zadel met een flexibele boom welk zorgt voor een optimale balans. Ook bevordert dit de gewichtspositie van de ruiter.

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund K3 zadel

De Karlslund K3 is een kort zadel met een flexibele boom welk zorgt voor een optimale balans. Ook bevordert dit de gewichtspositie van de ruiter. Dit zadel geeft het paard veel bewegingsruimte bij de schouders en heeft mono-zweetbladen en comfortabele kniewrongen voor de ruiter.

Het zadel kan worden uitgevoerd met korte of lange kniewrongen. Tevens heeft dit zadel een verwisselbaar kopijzer en een v-singelstoot uitvoering. Het Karlslund K3 zadel is standaard leverbaar in 16” of 17″ en kan worden uitgevoerd met foamen of wollen kussens. Heb je speciale wensen? Karlslund maakt het mogelijk om zelf de kniewrongen en kleuren van dit zadel te kiezen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Karlslund

Karlslund is een Deens merk wat een grote verscheidenheid aan zeer populaire producten levert voor IJslandse paarden. Zij hebben een geweldige collectie rijkleding. Denk hierbij aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts. Daarnaast heeft dit merk ook fijne zadels, hoofdstellen en halsters voor IJslandse paarden. Uiteraard hebben zij ook veel zadel toebehoren zoals singels, beugels en beugelriemen. Bijzonder in de collectie is de grote collectie aan teugels in diverse kleuren en materialen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top