Karlslund lage neusriem met vlecht

34,95

Karlslund lage neusriem met vlecht is speciaal ontwikkeld voor IJslanders. De gespen zijn van sterk roestvrijstaal. Voor meer comfort is de neusriem zacht onderlegd. De Karlsund lage neusriem met vlecht is verkrijgbaar in het bruin en zwart. Wordt geleverd in maat cob, speciaal voor het IJslandse paard.

Als u dit product koopt, zult u 35 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 35 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund lage neusriem met vlecht

Karlslund lage neusriem met vlecht is speciaal ontwikkeld voor IJslanders. De neusriem is een onderdeel van de Combi collectie. Karlslund maakt het mogelijk om je hoofdstel geheel naar wens samen te stellen. Deze neusriem is gemaakt van topkwaliteit Engels leer. De gespen zijn van sterk roestvrijstaal. Voor meer comfort is de neusriem zacht onderlegd. De Karlsund lage neusriem met vlecht is verkrijgbaar in het bruin en zwart. Wordt geleverd in maat cob, speciaal voor het IJslandse paard.

De unieke Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Zeer bijzonder is dat jij de samenstelling van het Karlslund hoofdstel zelf kiest. Hierin kun je ook variatie aanbrengen door de losse onderdelen te wisselen. Hierdoor kun je voor een training een andere samenstelling van het hoofdstel kiezen als voor een wedstrijd of een show.

Klantenservice

Wil je meer weten over de Karlslund lage neusriem met vlecht? Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
0
Scroll naar top