Karlslund lage neusriem met vlecht

45,25

Karlslund lage neusriem met vlecht is speciaal ontwikkeld voor IJslanders. De gespen zijn van sterk roestvrijstaal. Voor meer comfort is de neusriem zacht onderlegd. De Karlsund lage neusriem met vlecht is verkrijgbaar in het bruin en zwart. Wordt geleverd in maat cob, speciaal voor het IJslandse paard.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: k3222-9 Categorieën: , Tags: , ,

Karlslund lage neusriem met vlecht

Karlslund lage neusriem met vlecht is speciaal ontwikkeld voor IJslanders. De neusriem is een onderdeel van de Combi collectie. Karlslund maakt het mogelijk om je hoofdstel geheel naar wens samen te stellen. Deze neusriem is gemaakt van topkwaliteit Engels leer. De gespen zijn van sterk roestvrijstaal. Voor meer comfort is de neusriem zacht onderlegd. De Karlsund lage neusriem met vlecht is verkrijgbaar in het bruin en zwart. Wordt geleverd in maat cob, speciaal voor het IJslandse paard.

De unieke Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Uniek is dat jij de samenstelling van het Karlslund hoofdstel zelf kiest en hierin ook variatie kan aanbrengen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Kleur

,

Merk

Karlslund

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top