Lijnzaadolie omega 3

8,45

Lijnzaadolie ook handig tijdens het verharen van je paard.

Als u dit product koopt, zult u 8 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Lijnzaadolie omega 3

Lijnzaadolie omega 3 ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel, darmwerking, huid- en vachtverzorging. Dit product bestaat uit 100% koudgeperste lijnzaad waarbij alle natuurlijke werkzame stoffen intact zijn gebleven. Het bevat een hoog aandeel essentiële omega-3 vetzuren voor optimale darmwerking en een gezonde spijsvertering. Lijnzaadolie omega 3 ondersteunt de huid en de vacht krijgt een prachtige glans. Let op: schakel bij twijfel over de gezondheid van het paard altijd een dierenarts in!

Dosering en inhoud

15 – 30 ml per dag over het voer verdelen. Mengen door bijvoorbeeld slobber kan ook. De lijnzaadolie wordt standaard geleverd in een verpakking van 1 liter. Op bestelling leveren wij ook grotere verpakkingen (2,5 of 5, 10 en 20 liter) van de lijnzaadolie omega 3. Neem hiervoor contact met ons op. 

Gebruik lijnzaadolie ook tijdens een periode van verharen. Ideaal in combinatie met een groomstar of furminator.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top