PUUR Apis-Allergie

24,95

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Puur Apis-Allergie is een mooi product, zeker in combinatie met Puur Cullico. Het product is geschikt voor paarden die schuren en een gevoelige huid hebben in het muggenseizoen. Begin zo vroeg mogelijk in het seizoen (februari/maart) met het geven van de druppels. PUUR Apis-Allergie ondersteunt tegen alle insectenbeten en -steken.

Beschrijving

PUUR Apis-Allergie

Puur Apis-Allergie is een mooi product, zeker in combinatie met Puur Cullico. Het product is geschikt voor paarden die schuren en een gevoelige huid hebben in het muggenseizoen. Begin zo vroeg mogelijk in het seizoen (februari/maart) met het geven van de druppels. PUUR Apis-Allergie ondersteunt tegen alle insectenbeten en -steken.

PUUR Culico onderteunt specifiek ondersteunt bij een reactie ten gevolge van muggenbeten of -steken. Juist een combinatie van PUUR Culico met PUUR Apis-Allergie heeft in veel gevallen voor uitstekende resultaten gezorgd (´s ochtends PUUR Culico, ´s avonds PUUR Apis-Allergie). Zoek je meer informatie, lees dan ook eens het zomereczeem protocol

Dosering
  • Paard 20 – 30 druppels (1-2 x daags)
  • Hond 10 – 15 druppels (1-2 x daags)
  • Kat 5 – 10 druppels (1-2 x daags)

1 milliliter is 20 druppels.

Het kan in de praktijk lastig zijn om dit product meerdere malen per dag toe te dienen. In dat geval volstaat 1 keer per dag, of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar. De reactie kan wel iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Puur Apis-Allergie dient goed geschud te worden voor gebruik.

Interactie en contra-indicatie

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.  Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

PUUR voor paarden

PUUR is een complete serie producten voor hond, kat en paard. Bij ons vind je vooral PUUR gezondheidsproducten voor je paard. Deze producten zijn samengesteld op basis van fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

“Bewust gezond voor dieren”

Een slogan die past bij PUUR. PUUR ondersteunt je dier op een zo natuurlijk mogelijke manier. De producten zijn inzetbaar voor problemen met o.a. de spijsvertering, luchtwegen, de huid, vacht, beweging en voortplanting. PUUR producten zijn makkelijk toe te dienen bij je paard, ze zijn van hoge kwaliteit en ze bevatten geen vilstoffen als suiker, rijst of zetmeel.  Daarnaast zijn PUUR producten zuinig in gebruik.

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts. Heb je advies nodig inzake de PUUR producten, neem dan contact op met ons team. Wij helpen graag met het maken voor een goede keuze, ons telefoonnummer is 0348 446168. Maar een e-mail sturen kan ook.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten