Prydi Standard Delux

1.150,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: GEBZA-82 Categorieën: , Tags: , ,

Prydi Standard Delux

Dit gebruikte Prydi Standard Delux is echt netjes onderhouden zadel. Het gaat hier om een 17″ zadel, welke is uitgevoerd in de kleur military bruin.  De boommaat van deze Prydi is 98 graden.  Deze Prydi Standard Delux heeft zweetbladen waarbij het leer gevormd is in de vorm van de kniewrongen.

Controle van gebruikt zadel

Alle gebruikte zadels die wij aanbieden zijn gecontroleerd op gebreken door onze gediplomeerde zadelmaker Hans van Dijk. Naast de algemene conditie van het zadel controleert hij de boom van het zadel, de aanhechting / stiksels van de singelstoten en de vulling van de kussens van het zadel.

Advies en Tips bij de aanschaf van een zadel

Waar let je op als je een zadel gaat aanschaffen. Hans van Dijk de zadelpasser en zadelmaker van Atorka Ruitersport heeft wat tips op papier gezet. Lees hier onze blog.

IJslander zadelpassen

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. 
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top