Sattelkompass Horsemate Anatomic Pro 17.5″

2.000,00

De Sattelkompass Horsemate Anatomic Pro 17.5″ heeft een breed wervelkanaal en een diepe zit met een centraal gelegen zwaartepunt voor een gunstige drukverdeling. Anatomische gevormde kniewrongen onder het zweetblad zorgen voor een stabiele en ongedwongen zit voor de ruiter.
Als u dit product koopt, zult u 2000 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Sattelkompass Horsemate Anatomic Pro 17.5″

De Sattelkompass Horsemate Anatomic Pro 17.5″ heeft een breed wervelkanaal en een diepe zit met een centraal gelegen zwaartepunt voor een gunstige drukverdeling. De prijs voor het zadel is €2.000,00 (nieuwprijs € 2.700,00).
Anatomische gevormde kniewrongen onder het zweetblad zorgen voor een stabiele en ongedwongen zit voor de ruiter. Dit zadel is ontworpen op basis van een Physioflex kunststof zadelboom en in combinatie met de wol gevulde Franse korte kussens zorgt dit voor een optimaal contact met het paard. Het is ontwikkeld volgens de laatste veterinaire kennis, is uiterst zacht voor het paard en zeer comfortabel voor de ruiter. Het zadel is gemaakt van hoogwaardig gevoerd kalfsleer en kan steeds weer aan het paard worden aangepast door middel van een verwisselbaar kopijzer.

Controle van een gebruikt zadel

Alle gebruikte zadels die wij aanbieden zijn gecontroleerd op gebreken door onze gediplomeerde zadelmaker Hans van Dijk. Naast de algemene conditie van het zadel controleert hij de boom van het zadel, de aanhechting / stiksels van de singelstoten en de vulling van de kussens van het zadel.

Afspraak zadelpasser

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier. 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Zadel maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top