,

Snuggy Hoods Halsdeken met hoofdkap

127,95

Snuggy Hoods halsdeken met hoofdkap is een handig product. Voor paarden die weinig last hebben van jeuk aan de staart is dit ideaal. De binnenzijde van de deken is gevoerd, zodat de manen niet kapot gaan van het schuren.

Is dit product niet na te leveren? Neem dan contact met ons op, wij checken in Engeland wat er nog mogelijk is.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: SH103 Categorieën: , Tags: , , ,

Snuggy Hoods halsdeken met hoofdkap

Snuggy Hoods halsdeken met hoofdkap is een handig product. Voor paarden die weinig last hebben van jeuk aan de staart is dit ideaal. De binnenzijde van de deken is gevoerd, zodat de manen niet kapot gaan van het schuren. Het materiaal van Snuggy Hoods is elastisch, zit redelijk aangesloten om je paard, maar niet strak. Ervaringen van klanten zijn erg goed, ademende stof, sterke stof, klittenband blijft goed en is sterk. Lees meer over zomereczeem in onze blog.

Review Snuggy Hoods Halsdeken met hoofdkap

Sonja schrijft: “het is echt gewoon het fijnste merk eczeemdeken wat ik tot nu toe heb geprobeerd. Koop de hals nooit te smal, anders breken de manen af maar wel passend. Ik had een ruime maat halsdeken, het eerste seizoen dat hij de Snuggy Hoods halsdeken droeg zijn ze bijgegroeid.”

Desiree: “Hier heel erg tevreden met de Snuggy Hoods deken! Eerste jaar dat ik hem gebruik, maar mooie grote buikflap en voor mijn merrie ook een uierflap erbij waar ik heel blij mee ben.”

Megan: “Wilde tussendoor nog even vermelden dat ik helemaal fan ben van de snuggy, past uitstekend en wens geen andere deken meer!”

Helmosan

Helmosan vermindert de jeuk en verzorgt de paardenhuid. Een fijn werkend product om de paardenhuid welke is beschadigd door jeuk mee te verzorgen. Het product is tevens anti-bacterieel en insectwerend. Afhankelijk van de ernst van het probleem is het advies om in het begin 1 tot 2 keer per dag Helmosan smeren op de beschadigde huid. Na ongeveer een week kan je de dosis terugbrengen naar 1 x per dag of om de dag.

Zomereczeem Service Bericht

Ken jij het al? Ons Zomereczeem Service Bericht? Regelmatig schrijven wij blogs over zomereczeem. Deze ontvang je automatisch als je onze Nieuwsbrief ont

Maten

, , , , , , ,

Merk

Snuggy Hoods

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top